Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 676
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Farketmedim hiç ondada bakiye flan var transfer numarası flan vermiştim bişey olmaz deminiye olmasın?
Farketmedim hiç ondada bakiye flan var transfer numarası flan vermiştim bişey olmaz deminiye olmasın?
Dc açıldı.Farketmedim hiç ondada bakiye flan var transfer numarası flan vermiştim bişey olmaz demi
hocam Microsoft ses ayarınıza kadar her şeyi topluyor zatenFarketmedim hiç ondada bakiye flan var transfer numarası flan vermiştim bişey olmaz demi
Nasıl açıldı hocam google discord yazınca bile giremiyorumDc açıldı.
kim diyor?Dc açıldı.
GirilebiliyorNasıl açıldı hocam google discord yazınca bile giremiyorum
VPN ya da dns olmadan açılıyor bende sadece bazen kesiliyor sayfa yenileyince tekrar açılıyorkim diyor?
ne telefon ne bilgisayar açılmıyor hiç bir şekildeGirilebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VPN ya da dns olmadan açılıyor bende sadece bazen kesiliyor sayfa yenileyince tekrar açılıyor
Modem ayarları ile vs. Alakalı olabilir bende paket yenilemeden önce girebiliyordum sadece pc den farklı pakete geçtim artık giremiyorum dc flan açılmadı yaniGirilebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VPN ya da dns olmadan açılıyor bende sadece bazen kesiliyor sayfa yenileyince tekrar açılıyor
Servis sağlayıcım TTne telefon ne bilgisayar açılmıyor hiç bir şekilde
aynı şekilServis sağlayıcım TT
Sanmıyorum forumlarda görüyordum bazı kişiler erisebiliyorduModem ayarları ile vs. Alakalı olabilir bende paket yenilemeden önce girebiliyordum sadece pc den farklı pakete geçtim artık giremiyorum dc flan açılmadı yani
Servis sağlayıcım TT
Açık olsa ben de gidrerdim hata vs. Oluyor açık olsa herkese açılır mantıkenSanmıyorum forumlarda görüyordum bazı kişiler erisebiliyordu
Anlamadım garip bı durum söz konusuAçık olsa ben de gidrerdim hata vs. Oluyor açık olsa herkese açılır mantıken