- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorun yaşamadığınız VPN'i önerseniz direkt de bizde onu denesek direkt.tunelleme olan herhangi bir vpn olur. kullanirken buna dikkat edin yeterli
Hocam sorun yaşamadığınız VPN'i önerseniz direkt de bizde onu denesek direkt.tunelleme olan herhangi bir vpn olur. kullanirken buna dikkat edin yeterli
Superonline tarafında işler biraz şans meselesi, yani bende tıkır tıkır çalışan VPN sende aynı performansı vermeyebilir. Mesela ben 1000 Mbps paket kullanıyorum; eskiden altyapıda Huawei cihaz varken engellemeleri resmen iliklerime kadar hissediyordum, çoğu protokol takılıyordu. Paket değiştirince modemi ZTE ile güncellediler ve resmen dünya varmış dedim; bu cihazda engellemeler çok daha az, her şey daha rahat çalışıyor. Yani olay tamamen senin bölgendeki santrale ve modeme bakıyor. O yüzden sana tavsiyem; Nord, Surfshark veya Proton gibi split tunneling (tünelleme) özelliği olan kaliteli VPN'lerden o an hangisi indirimdeyse veya ucuzsa onu al geç. Zaten bu büyük firmaların hepsinde 30 günlük koşulsuz iade hakkı var; ben de bu yöntemi kullanarak deneye deneye bana en uygun olanı buldum. Senin bölgede dikiş tutmazsa hemen iade eder diğerine geçersin, en garantisi bu.Hocam sorun yaşamadığınız VPN'i önerseniz direkt de bizde onu denesek direkt.
Benzer sorunu arkadaşımla yaşadık. Ben Goodbyedpi kullanabilirken o kullanamıyordu, diğer arkadaşım Proton VPN kullanamazken ben kullanabiliyordum. Gerçekten çok saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz. Teşekkür ederim yardımınız için.Superonline tarafında işler biraz şans meselesi, yani bende tıkır tıkır çalışan VPN sende aynı performansı vermeyebilir. Mesela ben 1000 Mbps paket kullanıyorum; eskiden altyapıda Huawei cihaz varken engellemeleri resmen iliklerime kadar hissediyordum, çoğu protokol takılıyordu. Paket değiştirince modemi ZTE ile güncellediler ve resmen dünya varmış dedim; bu cihazda engellemeler çok daha az, her şey daha rahat çalışıyor. Yani olay tamamen senin bölgendeki santrale ve modeme bakıyor. O yüzden sana tavsiyem; Nord, Surfshark veya Proton gibi split tunneling (tünelleme) özelliği olan kaliteli VPN'lerden o an hangisi indirimdeyse veya ucuzsa onu al geç. Zaten bu büyük firmaların hepsinde 30 günlük koşulsuz iade hakkı var; ben de bu yöntemi kullanarak deneye deneye bana en uygun olanı buldum. Senin bölgede dikiş tutmazsa hemen iade eder diğerine geçersin, en garantisi bu.