Discordu acinca pc kasiyor

Egean

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
89
Pc yi yeni aldim gayet normal calisiyor fakat google ayarlarindaki public dns ile discorda girdigimde bi gecikme oluyor ping gibi tekliyor arada discordu kapadigimda duzeliyor neden bilen varmi

az once dc acık degılkende tekledi niye böyle yapıyo beyler

Sistem özelliklerini yazabilir misin ?
ryzen 5 7500f işlemci 4070 super msi pro b650m-b anakart 32gb ram 650 watt psu corsair h100x sıvı soğutucu var kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 7500f işlemci 4070 super msi pro b650m-b anakart 32gb ram 650 watt psu corsair h100x sıvı soğutucu var kanka
hepsinin driverlarını falanda kurdum

1737883703405.png

birtek bu indirdiğim bios da beta version yazıyor ama ondan mıdır bilmiyorum

hepsinin driverlarını falanda kurdum

Alıntıyı görüntüle
birtek bu indirdiğim bios da beta version yazıyor ama ondan mıdır bilmiyorum
Bilgisayar kasıyor demişsin, sıcaklık değerleri nasıl seyrediyor ? Onu atabilir misin ?

Bu sistemle normalde böyle sıkıntılar yaşamaman gerekir. Bilgisayarına, internetten herhangi bir dosya, uygulama vs. indirdin mi ?
hayır

Bu sistemle normalde böyle sıkıntılar yaşamaman gerekir. Bilgisayarına, internetten herhangi bir dosya, uygulama vs. indirdin mi ?
1737884840542.png

bunlar harici hicbirsey yok pc de

1737884887817.png

bunlarda windows güncellemeleri

parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum :D bence windows ile alakalı olabilir bazen bu güncelleştirmeler sıkıntı çıkarabiliyor sanırsam

hayır

Alıntıyı görüntüle
bunlar harici hicbirsey yok pc de

Alıntıyı görüntüle
bunlarda windows güncellemeleri

parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum :D bence windows ile alakalı olabilir bazen bu güncelleştirmeler sıkıntı çıkarabiliyor sanırsam
Hocam valla aklıma hiçbir şey gelmiyor. Belki forumdaki daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,058
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri