Sistem özelliklerini yazabilir misin ?Pc yi yeni aldim gayet normal calisiyor fakat google ayarlarindaki public dns ile discorda girdigimde bi gecikme oluyor ping gibi tekliyor arada discordu kapadigimda duzeliyor neden bilen varmi
ryzen 5 7500f işlemci 4070 super msi pro b650m-b anakart 32gb ram 650 watt psu corsair h100x sıvı soğutucu var kankaSistem özelliklerini yazabilir misin ?
hepsinin driverlarını falanda kurdumryzen 5 7500f işlemci 4070 super msi pro b650m-b anakart 32gb ram 650 watt psu corsair h100x sıvı soğutucu var kanka
Bilgisayar kasıyor demişsin, sıcaklık değerleri nasıl seyrediyor ? Onu atabilir misin ?ryzen 5 7500f işlemci 4070 super msi pro b650m-b anakart 32gb ram 650 watt psu corsair h100x sıvı soğutucu var kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsinin driverlarını falanda kurdum
Alıntıyı görüntüle
birtek bu indirdiğim bios da beta version yazıyor ama ondan mıdır bilmiyorum
Oyun oynarken (dc kapalıyken) herhangi bir kasma, donma oluyor mu ?
Ekran kartının marka ve serisini yazabilir misin ? rtx 4070 super, hangi marka ve seri ?olmuyordu az önce bi tekledi de geldi
Bu sistemle normalde böyle sıkıntılar yaşamaman gerekir. Bilgisayarına, internetten herhangi bir dosya, uygulama vs. indirdin mi ?msi gaming x slim 4070 super
hayırBu sistemle normalde böyle sıkıntılar yaşamaman gerekir. Bilgisayarına, internetten herhangi bir dosya, uygulama vs. indirdin mi ?
Bu sistemle normalde böyle sıkıntılar yaşamaman gerekir. Bilgisayarına, internetten herhangi bir dosya, uygulama vs. indirdin mi ?
Hocam valla aklıma hiçbir şey gelmiyor. Belki forumdaki daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir.hayır
Alıntıyı görüntüle
bunlar harici hicbirsey yok pc de
Alıntıyı görüntüle
bunlarda windows güncellemeleri
parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum bence windows ile alakalı olabilir bazen bu güncelleştirmeler sıkıntı çıkarabiliyor sanırsam