Neler Yeni

Discord'u nerden kullanmak mantıklı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Gençler merhaba uzun zamandır oyunlarımda fps drop yaşıyorum.Bilgisayarımın ısınmasından dolayı olduğundan termal macunu değiştirmem gerek fakat şuanda el veremiyorum maddi olarak.Konuyu en baştan söylemek istedim çünkü içlerinizden biriniz e git macun al soğutucu al falan diyecektir oyüzden söyleyeyim dedim.
Açtığım konunun asıl amacına gelicek olursam oyun oynarken arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord kullanıyorum.Ama aynı zamanda oyunlarım kastığından dolayı arka planda hiçbir programı açmadan oynamaya çalışıyorum.Ama discord'u arkadaşlarım oynadığından dolayı kapayamıyorum.
İnternet sağlayıcısı olarak OperaGX kullanmaktayım.
Size sorum discordu bilgisayara yükleyerek mi kullanmam yoksa halen OperaGX'ten kullanmaya devam etmem mi ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Telefon kullanıyorsan telefon ile bağlanabilirsin.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
discorddan ayarlardan görünüme bas aşağıya inip donanım ivmesini kapat.kasma sorunu düzelebilir.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Eğer steam,origin gibi yerlerden oynuyorsan onların kendi sesli sohbetlerini kullanabilirsin.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
TeamSpeak kullanmayı da deneyebilirsiniz bence. Bizim bir arkadaşta da öyle oluyordu. TeamSpeak ile sorunsuz iletişim kuruyorduk.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer steam,origin gibi yerlerden oynuyorsan onların kendi sesli sohbetlerini kullanabilirsin.
Dikkate alıcağım.Çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

discorddan ayarlardan görünüme bas aşağıya inip donanım ivmesini kapat.kasma sorunu düzelebilir.
Deneyeceğim.Baktığın için çok teşekkür ederim <3

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
TeamSpeak kullanmayı da deneyebilirsiniz bence. Bizim bir arkadaşta da öyle oluyordu. TeamSpeak ile sorunsuz iletişim kuruyorduk.
skype ve ts nin yerini discord asla dolduramaz kral skypetan konuşup mc oynamak öff

LongKey

80+
Gençler merhaba uzun zamandır oyunlarımda fps drop yaşıyorum.Bilgisayarımın ısınmasından dolayı olduğundan termal macunu değiştirmem gerek fakat şuanda el veremiyorum maddi olarak.Konuyu en baştan söylemek istedim çünkü içlerinizden biriniz e git macun al soğutucu al falan diyecektir oyüzden söyleyeyim dedim.
Açtığım konunun asıl amacına gelicek olursam oyun oynarken arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord kullanıyorum.Ama aynı zamanda oyunlarım kastığından dolayı arka planda hiçbir programı açmadan oynamaya çalışıyorum.Ama discord'u arkadaşlarım oynadığından dolayı kapayamıyorum.
İnternet sağlayıcısı olarak OperaGX kullanmaktayım.
Size sorum discordu bilgisayara yükleyerek mi kullanmam yoksa halen OperaGX'ten kullanmaya devam etmem mi ?
Oyun oynarken discorda erişbiliyorsunuz ya onu kapalı tutun fps'iniz artacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Bu ihtimale de bakıcağım teşekkür ederim. <3

Oyun oynarken discorda erişbiliyorsunuz ya onu kapalı tutun fps'iniz artacaktır
Kapalı olduğu halde bu şekilde ne yazıkki.Isınmadan kaynaklı yapıyor macunu değiştirmem lazım.İlgilendiğin için teşekkür ederim..

skype ve ts nin yerini discord asla dolduramaz kral skypetan konuşup mc oynamak öff
ey gidi günler ey..

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Telefondan DC kullanmak işkence gelirse. Taksitle donanım alabilir misin?

Top Bottom