Bora Yağız
80+
Dahası
Gençler merhaba uzun zamandır oyunlarımda fps drop yaşıyorum.Bilgisayarımın ısınmasından dolayı olduğundan termal macunu değiştirmem gerek fakat şuanda el veremiyorum maddi olarak.Konuyu en baştan söylemek istedim çünkü içlerinizden biriniz e git macun al soğutucu al falan diyecektir oyüzden söyleyeyim dedim.
Açtığım konunun asıl amacına gelicek olursam oyun oynarken arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord kullanıyorum.Ama aynı zamanda oyunlarım kastığından dolayı arka planda hiçbir programı açmadan oynamaya çalışıyorum.Ama discord'u arkadaşlarım oynadığından dolayı kapayamıyorum.
İnternet sağlayıcısı olarak OperaGX kullanmaktayım.
Size sorum discordu bilgisayara yükleyerek mi kullanmam yoksa halen OperaGX'ten kullanmaya devam etmem mi ?
Açtığım konunun asıl amacına gelicek olursam oyun oynarken arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord kullanıyorum.Ama aynı zamanda oyunlarım kastığından dolayı arka planda hiçbir programı açmadan oynamaya çalışıyorum.Ama discord'u arkadaşlarım oynadığından dolayı kapayamıyorum.
İnternet sağlayıcısı olarak OperaGX kullanmaktayım.
Size sorum discordu bilgisayara yükleyerek mi kullanmam yoksa halen OperaGX'ten kullanmaya devam etmem mi ?