Hocam siz bi' ilk oyunu oynayın.O sıkıntı bak işte ya
O zaman ilkini alamazsam 2. yi listeden çıkarıyorum?
İlk oyun gerçekten mükemmel bir oyun.
Hocam siz bi' ilk oyunu oynayın.O sıkıntı bak işte ya
Ben Steam'den alıp oynamıştım, o yüzden Kerem'e öyle dedimO sıkıntı bak işte ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı çeken sensin hocam, bu soruyu sana sormak gerekmez mi?![]()
Videoyu izle kanka tam tersiSen Prey'cisin anladığım kadarıyla?![]()
İlk oyuna da baktım da grafikleri bayağı eksik kalıyor. Benim içinde grafik kalitesi oldukça önemli. O yüzden biraz çekimser kalıyorum açıkçası.Hocam siz bi' ilk oyunu oynayın.
İlk oyun gerçekten mükemmel bir oyun.
O oyun sizi atmosferi ile grafikleri unutturur.İlk oyuna da baktım da grafikleri bayağı eksik kalıyor. Benim içinde grafik kalitesi oldukça önemli. O yüzden biraz çekimser kalıyorum açıkçası.
Prey'i pek sevmiyorum, hoşuma gitmedi.Sen Prey'cisin anladığım kadarıyla?![]()
İzleyeceğim birazdan.Videoyu izle kanka tam tersi![]()
Prey öneren hiç yok zaten gördüğüm kadarıyla. O yüzden Dishonored 2'yi düşünmeye başladım. Ama onu alıcaksan 1'ide al ilk onu oyna diyorsunuz. Bide ona para vermek istemiyorumPrey'i pek sevmiyorum, hoşuma gitmedi.
Orijinalini tercih ederim.
Aga videoyu ben de tekrar izledim de spoiler var direk sana özetliyeyim oyun kötü bir oyun. Alma.İzleyeceğim birazdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prey öneren hiç yok zaten gördüğüm kadarıyla. O yüzden Dishonored 2'yi düşünmeye başladım. Ama onu alıcaksan 1'ide al ilk onu oyna diyorsunuz. Bide ona para vermek istemiyorum
Çok kararsız kaldım açıkcası.
Dishonored al oyna o zaman, sonra Dishonored 2 oynarsın.Prey öneren hiç yok zaten gördüğüm kadarıyla. O yüzden Dishonored 2'yi düşünmeye başladım. Ama onu alıcaksan 1'ide al ilk onu oyna diyorsunuz. Bide ona para vermek istemiyorum
Çok kararsız kaldım açıkcası.