Neler Yeni

Youtube Dishonored videolarım'daki sinamatik görüntüleri nasıl daha iyi hale getiririm?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
kanka dishonored da düşük ile yüksek farkı yok ki düşür bence oyunun tarzından dolayı zaten cok grafik yok ki dishonored oyununun tarzına bayılırım da şuan 2. oyunu oynuyorum daha bir hayran etti kendine
2'ci oyununda arayüzde 10 fps oyun içinde 3 ila 4 fps alıyorum :D

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
2'ci oyununda arayüzde 10 fps oyun içinde 3 ila 4 fps alıyorum :D
ah be kankam bilirim o derdi bende pc yi yeni aldım sayılır şu hayatımda yeni yeni oyun tadı cıkarıyorum allah herkese nasip eder inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
ah be kankam bilirim o derdi bende pc yi yeni aldım sayılır şu hayatımda yeni yeni oyun tadı cıkarıyorum allah herkese nasip eder inşallah
Amin, ayrıca ben normalde Dishonored üzerinde mod yapımcısıydım, benim 2018'deki sistemim Dishonored üzerinde yapmaya çalıştığım bir mod, Ultra girafikler, gerçekçi fizik, ve karadelik modu sebebi ile yandı, şimdiki sistemimde ise o modları yapacak gram güç yok zaten, uneral engine bile açamıyorum bu durumda, @Eyisha yaptığım ufak bir kod hatası, ve ufak bir bug hdd dahil tüm donanımlarımı nasıl yakabilir? gerçekten nasıl böyle hata yapabildiğimi bile anlamıyorum, belki leptop kullanmamış olsaydım o zamanlarda, sistem yanmadan önce power'in fişini falan çekip kurtarabilirdim, fakat o zamanlar leptop hastasıydım, leptoplar vaz geçilmezimdi, ve arkasındaki pili sökmek hiç aklıma gelmemişti.

Son düzenleme:

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Amin, ayrıca ben normalde Dishonored üzerinde mod yapımcısıydım, benim 2018'deki sistemim Dishonored üzerinde yapmaya çalıştığım bir mod, Ultra girafikler, gerçekçi fizik, ve karadelik modu sebebi ile yandı, şimdiki sistemimde ise o modları yapacak gram güç yok zaten, uneral engine bile açamıyorum bu durumda, @Eyisha yaptığım ufak bir kod hatası, ve ufak bir bug hdd dahil tüm donanımlarımı nasıl yakabilir? gerçekten nasıl böyle hata yapabildiğimi bile anlamıyorum.
şaka gibi be insanı hem hayattan hem oyundan sogutur resmen ve şimdi öğrendim cidden dishonored modlanabiliyor mu ya oyunda cok olmasada 50 saatim var ve hiç araştırmadım modlanabilir mi diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
şaka gibi be insanı hem hayattan hem oyundan sogutur resmen ve şimdi öğrendim cidden dishonored modlanabiliyor mu ya oyunda cok olmasada 50 saatim var ve hiç araştırmadım modlanabilir mi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki modlar var, buyurun. (sadece oyun yapımcılarının verdiği tool'a sahip olanlar mod yapabiliyor.)

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

tabii ki modlar var, buyurun. (sadece oyun yapımcılarının verdiği tool'a sahip olanlar mod yapabiliyor.)
ama nexusmods da baya mod var sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
ama nexusmods da baya mod var sanırım
moddb güvenilir site olduğu için kullanıyorum, lakin oyun yapımcılarıda moddb dışındaki sitelere çok fazla güvenmeyin diye bir açıklamada bulunmuştu, 2015 zamanlarında.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
moddb güvenilir site olduğu için kullanıyorum, lakin oyun yapımcılarıda moddb dışındaki sitelere çok fazla güvenmeyin diye bir açıklamada bulunmuştu, 2015 zamanlarında.
bende warband modlarını bu siteden indiriyorum genelde ya güzel site bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
denemeden bilemeyiz valla :D güzel duruyor bayaa
Görüntü çatlağı dediğim şu havadaki çatlaklar, sweetFX ve balanced mode'i birleştirince böyle bir sorun oluyor.
1640717109527.png

Nvidia Experience kullanabiliyorsanız daha performanslı olacaktır. 60 FPS satabil alamıyorsanız sonucun videodaki gibi olması yüksek ihtimaldir.

Hocam, desteklese eyvallah'da, desteklemiyor :(
1640718064043.png

1640718102707.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,319
Üyeler
164,646
Son üye