Dişim kırıldı ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar bugün geziye gittik servisten inince kafa üstü düşüp ön dişimin yarısını kırdım yaklaşık 1 saattir hiç müdahele edilmedi şuanda okuldayım sizce eve gitmelimiyim ?

Acele etme,bekle okul bitsin ön dişlerin yenısı gelmıyor bıldıgınız üzere,okuldan sonra veya yarın dişçiye gidersin o gerekli olan şeyi söyler,

Bir şey olmaz psikolojik olarak kötü hissediyorsun doğal olarak. Çıkışta gidersin dişçiye halledilir. İstanbulda mısın?

Panik yapmana gerek yok okulun bitince gidersin eve yarında dişçiye randevu alırsın o bakar dişine dişinin durumuna göre tedavini düzenler sonrasında da kaplama yaptırırsın ön diş olduğu için dolgu olmaz diye düşünüyorum

Birkaç gün bu şekilde kalsa sorun olmaz ama zamanla çürümeye başlayacaktır. Dişçide kırığın büyüklüğüne göre dolgu veya kaplama yapılır muhtemelen.
Acı ağrı yoksa eve gitmenize gerek yok. Okul çıkışı veya yarın dişçiye gidersiniz

Kanka git hocaya ağzını ac hocam bakın bu sabah bu diş vardı suan yok beni bırakırmisiniz eve gidicem de izin vermezse bir tane gecir onunda disi kirilsin bakalım eve gidiyor mu gitmiyor mu

Diş doktoruna gidiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,123
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri