AGA sizi ispitleyen kız full herşeyle çektiyse durum kötü ilk defa yapıyorsan affeder bida gelme der ama önceden gittiysen sıkınt-bide komik video kürt ler anlamıyo demek mizaj dan
Hiçbirşey olmaz en fazla velini okula çağırıp seni bir güzel azarlarlar başka bir şey olmaz.Bide kınama cezası sicile işler mi
Olay:
sınıfta akıllı tahtadan rasgele videolar açıyodum masada oturmuş küfürlü bi lol video su çıktı arkadaki kürt kızı da video çekmiş gülerken daha belli değil disiplin yermiyim yersem nasıl silinir
bişey olmazBide kınama cezası sicile işler mi
Olay:
sınıfta akıllı tahtadan rasgele videolar açıyodum masada oturmuş küfürlü bi lol video su çıktı arkadaki kürt kızı da video çekmiş gülerken daha belli değil disiplin yermiyim yersem nasıl silinir
hiç gitmedim 10. sınıfım daha ne bilem aga evde alışmışım a9 saçma ***** videolara ordada açıyom bide sabah sabah kafa uçmuş halde uykuluAGA sizi ispitleyen kız full herşeyle çektiyse durum kötü ilk defa yapıyorsan affeder bida gelme der ama önceden gittiysen sıkınt-
futbol lisansında falan çıkarmı amatördeHiçbirşey olmaz en fazla velini okula çağırıp seni bir güzel azarlarlar başka bir şey olmaz.
Fakat disiplin yersen sıkıntı büyük. Siciline işleneceği için ileride hep karşına çıkacaktır.
video ya çekmiş ama agabişey olmaz
öylelerini varya liseye gelmişsin haila ispitçilik yapıyrosun tilt ederhiç gitmedim 10. sınıfım daha ne bilem aga evde alışmışım a9 saçma ***** videolara ordada açıyom bide sabah sabah kafa uçmuş halde uykulu
Mesaj otomatik birleştirildi:
futbol lisansında falan çıkarmı amatörde
video ya çekmiş ama aga
daha önce gitmediysen rahat ol ben sana olayı anlattım bende hiç önce gitmedim sende gitmemissin problem olmaz ama azar yersin ona hazır olhiç gitmedim 10. sınıfım daha ne bilem aga evde alışmışım a9 saçma ***** videolara ordada açıyom bide sabah sabah kafa uçmuş halde uykulu
video ya çekmiş ama aga
Disiplin yemezsin ama olur da yersen siciline işlenirse lisansta da sorun çıkar.hiç gitmedim 10. sınıfım daha ne bilem aga evde alışmışım a9 saçma ***** videolara ordada açıyom bide sabah sabah kafa uçmuş halde uykulu
video ya çekmiş ama aga
ekran kartım bozuldu acıyı unuttum **daha önce gitmediysen rahat ol ben sana olayı anlattım bende hiç önce gitmedim sende gitmemissin problem olmaz ama azar yersin ona hazır ol
onada katlanacaksın xd
silinmez demi veya bi yolu varmıDisiplin yemezsin ama olur da yersen siciline işlenirse lisansta da sorun çıkar.
Disiplin siciline işlenir ama yıl sonu müdüre kendiniq affettirirsen disiplini çekebilirBide kınama cezası sicile işler mi
Olay:
Siliniyor mu bilmiyorum ama o yaptığından disiplin yemezsin muhtemelen, kınama ya da uyarı alırsın. Seneler önce bir arkadaş bilişim dersinde zorno açmıştı, suçsuz yere az daha bende yanıyordum kınama verdiler çocuğa.Bide kınama cezası sicile işler mi
Olay: