RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,480
Bu arada bence bir şey olmaz.
Çektiği videoyu hocalar veya müdür görmediyse bir şey olmaz.Bide kınama cezası sicile işler mi
Olay:
sınıfta akıllı tahtadan rasgele videolar açıyodum masada oturmuş küfürlü bi lol video su çıktı arkadaki kürt kızı da video çekmiş gülerken daha belli değil disiplin yermiyim yersem nasıl silinir
göstercek işte aga pazartesiÇektiği videoyu hocalar veya müdür görmediyse bir şey olmaz.
Konuşmak dışında pek bir çaren yok. 10 liraya anlaşırsınız bence. Disiplin vermezler max uyarı alırsın.göstercek işte aga pazartesi
Onuda şikayet edin hocam okula telefon getirmek ve gizlice çekim yapmak suç değil mi?göstercek işte aga pazartesi
Konuşmak dışında pek bir çaren yok. 10 liraya anlaşırsınız bence. Disiplin vermezler max uyarı alırsın.
aga ama video olduğu için disiplin alamazmıyımSicil'e işlerse silinmez. Ayrıca disiplin değil , uyarı alabilirsiniz.
sabah aga toplanmadan önceOnuda şikayet edin hocam okula telefon getirmek ve gizlice çekim yapmak suç değil mi?
Yinede okuldasın değil mi? Git sende onu şikayet et.aga ama video olduğu için disiplin alamazmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sabah aga toplanmadan önce
Sanmıyorum.aga ama video olduğu için disiplin alamazmıyım
aga meslek okuyom makina cılık sence imam hatibe veya anadoluya geçmelimiyimSanmıyorum.
hem disiplin yemem hemde çalışıp imam falan olurumSanmıyorum.
Sende ki akıl ne aklı ya? Kürtlere ayrımcılık yapıyorsun, imam hatipten mezun olanları imam falan sanıyorsun? Aklın yerinde mi? Komik değilsin.aga meslek okuyom makina cılık sence imam hatibe veya anadoluya geçmelimiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hem disiplin yemem hemde çalışıp imam falan olurum