Neler Yeni

Disk fren mi V fren mi

Excator23cm

80+ Gold
bisikletten bisiklete değişir disk frenin amacı daha hızlı ya da daha ağırları kolay durdurabilmek normal bisikletin varsa v iyi olur ama disk en iyisidr yağlar geçersin

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Disk fren mi v fren mi NEDEN

Çoğu kişi disk frenin bir yerden sonra gıcırdadığını söylüyor bu örneğe kendim de şahit oldum ayni zamanda arkadaşımla bisiklet aldık ben v fren aldim o disk aldı suan onun bisikleti gıcır gıcır gıcırdıyor
Benim v fren hala taş gibi en ufak ses bile yok

Hangisi daha iyi tutar demiyorum hangisi daha iyi durdurur demiyorum kullanışlı olan hangisi gicirdamasina regmen herkes hala disk diyor neden anlamadım gitti sizce hangisi ve NEDEN
alabiliyorsan Disk fren (hidrolik olan) daha uzun ömürlü zor bozuluyor daha saglam ve performansllı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kron xc 150 kullanıyorum 3 yıla yakın oldu

daha bi kere gıcıdamadı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Yinede disk fren.
Çünkü dağ bisikleti olunca insanda heryere korkmadan giriyosun atlıyorsun zılıyprsun o yüzden disk fren.

Aynen %90 şehir ici kullanılacak yol bisikleti daha mantıklı ama yol bisikletleri konforsuz ve her yere girmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kron xc 150 kullanıyorum 3 yıla yakın oldu

daha bi kere gıcıdamadı

Iste sikinti burda xc 150 ye 3k ya yakin fiyat biciyorlar ben en fazla 1700 tl alabilirim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aynen %90 şehir ici kullanılacak yol bisikleti daha mantıklı ama yol bisikletleri konforsuz ve her yere girmiyor

Iste sikinti burda xc 150 ye 3k ya yakin fiyat biciyorlar ben en fazla 1700 TL alabilirim
Yol bisikietim var ve eryere giriyorum sayılır sadece araziye giremezsin.
Dağ bisikletinde daha fazla efor sarfediyorsun teker kalın ve dişli olduğu için,yol bisikleti ile akıp gidiyorsun.
Yüzde 90 şeir içinde kullanacaksan neden dağ bisikleti ki?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Yol bisikietim var ve eryere giriyorum sayılır sadece araziye giremezsin.
Dağ bisikletinde daha fazla efor sarfediyorsun teker kalın ve dişli olduğu için,yol bisikleti ile akıp gidiyorsun.
Yüzde 90 şeir içinde kullanacaksan neden dağ bisikleti ki?

Dostum bak dağ bisikleti alıyorum çünkü yol bisikletleri çok konforsuz oluyorlar birde mesela arkadaşlarla toplanıp bazen dağa taşa giriyoruz yol bisikleti bana göre değil

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum bak dağ bisikleti alıyorum çünkü yol bisikletleri çok konforsuz oluyorlar birde mesela arkadaşlarla toplanıp bazen dağa taşa giriyoruz yol bisikleti bana göre değil
Anladım dostum.
Eğer alacaksan disk frenli almalısın.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Iste sikinti burda xc 150 ye 3k ya yakin fiyat biciyorlar ben en fazla 1700 TL alabilirim
yani hocam çok pahallanmış ben almıştım 1000 tl ye

VitoScaletta

80+ Gold
Disk fren hele hele hidrolikse v fren yanına yaklaşamaz bile lakin en ufak sorun çıkarsa yaptırması çok zor ve masraflı ve tekere sürtünme durumuda çok oluyor yani bisikleti yavaşlatabiliyor v frende ise bu sorunlar yok diye biliyorum ben disk fren kullanıyorum memnunum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.

165 cm

Disk fren hele hele hidrolikse v fren yanına yaklaşamaz bile lakin en ufak sorun çıkarsa yaptırması çok zor ve masraflı ve tekere sürtünme durumuda çok oluyor yani bisikleti yavaşlatabiliyor v frende ise bu sorunlar yok diye biliyorum ben disk fren kullanıyorum memnunum

8 senedir v fren kullanıyorum memnunum disk frenli bisiklete 1 kere arkadaşımın bisikletinde kullandım iyi tutuyordu bozulursa sıkıntı ben ondan korkuyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_