Disk kullanımı 100 de 100

nffxdg

80+
Reaksiyon skoru
35
arkadaşlar görev yöneticisinden bakıyorum disk %100 kullanılıyor bilgisayarımda hafif takılmalar oluyor sistemim iyi ama takılamalar yaşıyorum sebebi bu olabilir mi ?

Evet sebebinin bu olduğuna neredeyse eminim

İşletim sistemin ne? SSD var mı?

Sistemde SSD yok galiba. Bu sorun genellikle windows'un HDD'ye kurulmasınan kaynaklanır.

Sistemde SSD yok galiba. Bu sorun genellikle windows'un HDD'ye kurulmasınan kaynaklanır.
peki size bir şey diyeceğim eski bilgisayarımda (win7) disk kullanımı böyle değilken şuanki yeni sistemim daha iyi olmasına rağmen (win10) daha fazla takılıyor ?

peki size bir şey diyeceğim eski bilgisayarımda (win7) disk kullanımı böyle değilken şuanki yeni sistemim daha iyi olmasına rağmen (win10) daha fazla takılıyor ?
Windows 10 daha çok zorlayan bir işletim sistemi.
Şuan ki bilgisayarına Win7 kursan %100 disk olmaz.
En azından 120gb bir SSD alırsan sorun çözülür.

Windows 10 daha çok zorlayan bir işletim sistemi.
Şuan ki bilgisayarına Win7 kursan %100 disk olmaz.
En azından 120gb bir SSD alırsan sorun çözülür.
Hemen alıyorum peki sorun çözülmesse başka bir çözüm yolu var mı ?

Windows'un HDD'de olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. 120gb veya 240gb'lik SSD almalısın Windows için.

arkadaşlar görev yöneticisinden bakıyorum disk %100 kullanılıyor bilgisayarımda hafif takılmalar oluyor sistemim iyi ama takılamalar yaşıyorum sebebi bu olabilir mi ?
Virüs ve Malware taraması yapın, Windows'u güncel tutun, Windows search'ı devre dışı bırakın, Superfetch'yi kapatın, Güç seçeneğini yüksek performans olarak ayarlayın, Virüs yazılımını geçici olarak kapatın, Saydamlık efektlerini kapatın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,362
Üyeler
189,074
Son üye
Halil89
Geri