%10-20 civarı boşluk olması lazım yoksa SSD nin performans ve stabilitesi düşüyor, 1TB ye göre oranlayarak rakam verdim, daha azı asla olmaz demiyorum ama tam performans çalışamıyor disk.En az 100 200 gb mı ? Arkadaşım kim verdiyse bu bilgiyi sana yanlış vermiş. Bikere dediğin konu 120 gblık ssd lerde hiç işe yaramaz öyle bir mevzu olsa adam onu zaten 120 gb diye satmaz 1 2 gb bırakmadığın sürece hiçbir şey olmaz ssd ye.
Neyse konu sahibi aygıt yöneticisinin vs ekran fotoğrafını atsana biz nerden bilelim belki bir şey kullanıyor milleti müneccim yerine koymuşsun
Yav kardeşim alakası bile yok kim diyor ya yalan yanlış bilgi bu alanın mezunuyum ben saçmalamışsın resmen çerez ve windows önbelleğe kaydetmesi gerekir son 4 5 gb en azından ona ayırırız biz onun dışında doldur geç ne alaka %10 1 tb lık diskte 100 gb boş olsa ne yazacak oraya ?%10-20 civarı boşluk olması lazım yoksa SSD nin performans ve stabilitesi düşüyor, 1TB ye göre oranlayarak rakam verdim, daha azı asla olmaz demiyorum ama tam performans çalışamıyor disk.
En az 100 200 gb mı ? Arkadaşım kim verdiyse bu bilgiyi sana yanlış vermiş. Bikere dediğin konu 120 gblık ssd lerde hiç işe yaramaz öyle bir mevzu olsa adam onu zaten 120 gb diye satmaz 1 2 gb bırakmadığın sürece hiçbir şey olmaz ssd ye.
Neyse konu sahibi aygıt yöneticisinin vs ekran fotoğrafını atsana biz nerden bilelim belki bir şey kullanıyor milleti müneccim yerine koymuşsun
Senin sıkıntın bakım yapmadıysan sıcaklıklardan olabilir. Sıcaklık değerlerine msi afterburner ile bi kontrol et lütfenWindows 10 da %100 disk kullanım hatası sıkıntısı var aslında kullanmasa bile kullanıyormuş gbi görünüyor win 11 de çözdüler onu. Aygıt değil de görev yöneticisi olacak kusura bakma yorgunluktan yanlış yazmışım. Hangi program ne kadar kullanıyor bi bak bakalım buraya da at
Hddsentinal yükle dostum ssdnin sağlık durumu kötüyse yapabilir
SSD'den şüpheleniyorsanız ya ağzına kadar doludur yada diskte bad sector vardır HDD Sentinel indirip kontrol eder misiniz?Merhabalar öncelikle, günlük oynadığım oyunlarda (lol, gta 5, valorant, cs gibi) aksiyon olup olmaksızın anlık donmalar yaşıyorum oyun kendi kendine donup kalıyor mesela lolde tam skill atacakken oyun takılıyor bazı takılmalar kısa oluyor bazıları 5 saniye bile sürüyor takılmadan sonra oyun devam ediyor ve çok fazla kez yaşıyorum bu ardı ardına takılmaları ve görev yöneticisini açıp baktığımda bu takılma sırasında disk kullanımını %100 görüyorum diğer kullanımlar normal acaba bu takılmaya sebep olan nedir veya bir çözümü var mıdır?
işlemci : i5 14400
ekran kartı : gtx 1660 super
ram : 32 gb
ssd : 1 tb
reis oyunda olmadığım sürece kullanımda sorun yok ama loldeyken mesela o sorun olduğu zaman %100 oluyor kullanımıWindows 10 da %100 disk kullanım hatası sıkıntısı var aslında kullanmasa bile kullanıyormuş gbi görünüyor win 11 de çözdüler onu. Aygıt değil de görev yöneticisi olacak kusura bakma yorgunluktan yanlış yazmışım. Hangi program ne kadar kullanıyor bi bak bakalım buraya da at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin sıkıntın bakım yapmadıysan sıcaklıklardan olabilir. Sıcaklık değerlerine msi afterburner ile bi kontrol et lütfen
SSD'den şüpheleniyorsanız ya ağzına kadar doludur yada diskte bad sector vardır HDD Sentinel indirip kontrol eder misiniz?
windows a sanal bellek verdin mi hocam ?reis oyunda olmadığım sürece kullanımda sorun yok ama loldeyken mesela o sorun olduğu zaman %100 oluyor kullanımı
Sanal ram verdin mi sen hocam windows a ? Kontrol eder misin buradan ?reis oyunda olmadığım sürece kullanımda sorun yok ama loldeyken mesela o sorun olduğu zaman %100 oluyor kullanımı
Anakart modelini google ya bios güncelleme diye video vardır.windows 11 kullanıyorum reis
bios sürümünü nerden kontrol edebilirim acaba