Çözüldü✓ Diski kullanamıyorum

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayara yeni ssd taktım bilgisayar göruyor sorun yok ama eski ssd den buraya dosyaları tamamen aktaramıyorum, yönetici dosyalar taşınmıyor bu yüzden xbox gamepass buraya yükleme yapmasını seçemiyorum. Eski ssd'den yeniye tüm dosyaları kes yapıştır yaptım bazı dosyalara yönetici izin vermiyor diyor her şeyi yenisine nasıl aktarabilirim, yeni ssd'yi nasıl aktif kullanabilirim.
Örnegin hatalardan birisi fotoğraftaki E diskini seçemiyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-03-07 122331.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-07 122331.png
    79 KB · Hit: 28
Bilgisayara yeni ssd taktım bilgisayar göruyor sorun yok ama eski ssd den buraya dosyaları tamamen aktaramıyorum, yönetici dosyalar taşınmıyor bu yüzden xbox gamepass buraya yükleme yapmasını seçemiyorum. Eski ssd'den yeniye tüm dosyaları kes yapıştır yaptım bazı dosyalara yönetici izin vermiyor diyor her şeyi yenisine nasıl aktarabilirim, yeni ssd'yi nasıl aktif kullanabilirim
Hocam yetki verdin mi? "Bu bilgisayar'a" gir. Yeni aldığın ssd ye sağ tık yap; "özellikler" de, "Güvenlik" kısmında "İzinleri değiştirmek için, Düzenle'yi tıklatın" dan izinlerini aç

Hocam yetki verdin mi? "Bu bilgisayar'a" gir. Yeni aldığın ssd ye sağ tık yap; "özellikler" de, "Güvenlik" kısmında "İzinleri değiştirmek için, Düzenle'yi tıklatın" dan izinlerini aç
İzinleri açıyorum ama xbox klasörünü tamamen aktaramıyor en sonda uyarı veriyor hala

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-03-07 123703.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-07 123703.png
    13.5 KB · Hit: 29
o sorunu hallettim, elle dosyaları yeni diske taşıdım fakat şu anda da xbox dosyaları görmüyor hazırda yüklü olan oyun yüklü değil zannediyor, oyunun dosyalarını nasıl göstereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,488
Üyeler
190,755
Son üye
rescover
Geri