ben son 2 yılda her gün kullandım ve ondan öncede bayağı aktif kullanmış babamlarbenim HDD 7 yıllık sağlığı hala %100
? anlayamadımKonuyla alakasız ama ssd lere kaçar tb yazmışsınız merak ettim
benim pc her gün ortalama 10 saat açık kalıyor ve en az 4 saat aktif kullanılıyorduben son 2 yılda her gün kullandım ve ondan öncede bayağı aktif kullanmış babamlar
Aslında low level format ile disk kurtarılabilir düzeye gelebilirAslında o kadar da kötü değil.
Bu yöntemi uygular mısın?
attığınız ekranda hd sentinel 2 tane ssd var solda onları kaçar tb yazılmış merak ettim üstüne tıklayınca hd sentinel de yazılan tb görülüyorben son 2 yılda her gün kullandım ve ondan öncede bayağı aktif kullanmış babamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
? anlayamadım
Bir ihtimal.Aslında low level format ile disk kurtarılabilir düzeye gelebilir
samsung olan 12,61 kingston olan 3,51attığınız ekranda hd sentinel 2 tane ssd var solda onları kaçar tb yazılmış merak ettim üstüne tıklayınca hd sentinel de yazılan tb görülüyor
10 yıllık felan harddisk son 2 yıldır bendeRahmetli Çok çabuk sağlığı düşmüş Rahmetli ile yaman oynardık
Üzdün Benim harddisk de 10 yıllık fakat sağlığı %92samsung olan 12,61 kingston olan 3,51
10 yıllık felan harddisk son 2 yıldır bende
Çok kötü değil ama neden 62 derece?bayağı eski bir diskti şuan neredeyse 10 yaşında
Alıntıyı görüntüle
evet