Yunus Emre 16
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- Yunus Emre
- İlgilendiği Kategoriler
- sj
Benim laptopum var. Cmd den cipher/W/C adlı kodu yazdım. Sonra PC çöktü. Arada bir açılıyordu. Harddiskimi tanımıyordu. Harddrive not installed diyordu. Bı şekilde format attık. Windows u USB den yüklerken sorun yaşadık. Yükleyeceğimiz diski sorduğu yerde ;
sistem için ayrılan
0 bölüm 1
0 bölüm 2
Gibi bölümler vardı. Kuzenimle görüntülü konuşarak yaptık. O bölümlerin bazılarını silmemi ve yeni açmamı istedi. Ve bölümlerin neredeyse hepsinde'windows bu diske yüklenemez ' gibi bir şey diyordu. Ayrıntıya bastığım da da farklı terimler vardı. Bı şekilde hatayı giderdik. 3 tane Windows yüklemişiz USB yi çıkarmayı unutarak. Neyse yaptık bı şekilde. Benim önceden bu bilgisayar yerinde 2 tane diskim gözüküyor du. Bitanesi D diski, diğeri C. Toplam 1 TB boyutu vardı. Şimdi ise 480 ve tek disk gözüküyor. Ayrıca ilk çöktüğünde tuhaf cızırtı, CD çalışma sesi gibi sesler geliyordu. Şimdi de geliyor fakat PC normal yani açılıyor. Açılırken o sesler geliyor ve uzun süre siyah ekranda kalıyor.Ama normalden daha hızlı şuan. Tek sıkıntı;
Çöktüğünde ki tuhaf sesle
Diskin boyutunun yarısı nin gözükmesi (480mb
Aşırı yavaş açılması)
Nedendir bilen varmı lütfen veya nasıl düzelir?
Diskin boyutunun yarısı gözükmesi 480mb yani .
sistem için ayrılan
0 bölüm 1
0 bölüm 2
Gibi bölümler vardı. Kuzenimle görüntülü konuşarak yaptık. O bölümlerin bazılarını silmemi ve yeni açmamı istedi. Ve bölümlerin neredeyse hepsinde'windows bu diske yüklenemez ' gibi bir şey diyordu. Ayrıntıya bastığım da da farklı terimler vardı. Bı şekilde hatayı giderdik. 3 tane Windows yüklemişiz USB yi çıkarmayı unutarak. Neyse yaptık bı şekilde. Benim önceden bu bilgisayar yerinde 2 tane diskim gözüküyor du. Bitanesi D diski, diğeri C. Toplam 1 TB boyutu vardı. Şimdi ise 480 ve tek disk gözüküyor. Ayrıca ilk çöktüğünde tuhaf cızırtı, CD çalışma sesi gibi sesler geliyordu. Şimdi de geliyor fakat PC normal yani açılıyor. Açılırken o sesler geliyor ve uzun süre siyah ekranda kalıyor.Ama normalden daha hızlı şuan. Tek sıkıntı;
Aşırı yavaş açılması)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı, çöktüğünde ki tuhaf seslerin gelmesi(ama şuan normal, format atıldı ve Windows yüklendi)Benim laptopum var. Cmd den cipher/W/C adlı kodu yazdım. Sonra PC çöktü. Arada bir açılıyordu. Harddiskimi tanımıyordu. Harddrive not installed diyordu. Bı şekilde format attık. Windows u USB den yüklerken sorun yaşadık. Yükleyeceğimiz diski sorduğu yerde ;
sistem için ayrılan
0 bölüm 1
0 bölüm 2
Aşırı yavaş açılması)
Diskin boyutunun yarısı gözükmesi 480mb yani .