Disney+ invalid user session hatası

Fu_Lins

80+
Reaksiyon skoru
32
mi tv stick ürününü satın aldım kurulumunu yaptım bugün disneye giriyorum fotoğraftaki hatayı veriyor işin garip kısmı disneyde hesap girişi yapmamış olmama rağmen bu hatayı alıyorum. Bunu nasıl çözerim?
statik ip denedim.
Telefondan hotspot açtım olmadı.
5-6 defa sildim yükledim ön belleği temizliyorum disneyin verilerini siliyorum düzelmiyor.
Diğer uygulamaların hepsini sorunsuz kullanıyorum sadece disneyde var sorun.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-04-19 at 14.49.46.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-19 at 14.49.46.jpeg
    98 KB · Hit: 79
mi tv stick ürününü satın aldım kurulumunu yaptım bugün disneye giriyorum fotoğraftaki hatayı veriyor işin garip kısmı disneyde hesap girişi yapmamış olmama rağmen bu hatayı alıyorum. Bunu nasıl çözerim?
statik ip denedim.
Telefondan hotspot açtım olmadı.
5-6 defa sildim yükledim ön belleği temizliyorum disneyin verilerini siliyorum düzelmiyor.
Diğer uygulamaların hepsini sorunsuz kullanıyorum sadece disneyde var sorun.
  1. Oturumu kapatıp yeniden giriş yapın: Disney+ uygulamasından veya web sitesinden oturumu kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Bu, oturumunuzu yeniden başlatarak oturumla ilgili hataları düzeltebilir.
  2. Uygulamayı güncelleyin: Disney+ uygulamanızın en son sürümünü kullanıyor olup olmadığınızı kontrol edin. Eğer güncel bir sürüm mevcutsa, uygulamayı güncelleyin ve ardından tekrar deneyin.
  3. Cihazınızı yeniden başlatın: Cihazınızı yeniden başlatarak sistem hatalarını düzeltebilirsiniz. Cihazınızı kapatıp açın ve ardından Disney+ uygulamasını tekrar açarak oturum açmayı deneyin.
  4. Tarayıcı önbelleğini temizleyin: Disney+ web sitesini kullanıyorsanız, tarayıcınızdaki önbelleği temizleyerek hataları düzeltebilirsiniz. Tarayıcınızdaki çerezleri ve önbelleği temizleyin, ardından Disney+ web sitesine yeniden giriş yapmayı deneyin.
  5. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin: Yukarıdaki adımları denemenize rağmen hala "Geçersiz Kullanıcı Oturumu" hatası alıyorsanız, Disney+ müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri size daha fazla yardımcı olabilir ve sorunu çözmek için ek adımlar önerebilir.

uygulamaya hiç giriş yapamadım ki oturumu kapatayım ilk defa açıyorum televizyondan bu hatayı veriyor. uygulamayı yeni indirdim silip silip yükledim gene fayda etmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri