Valla sen demesen ben aramasini bilmicem hiç böyle sorun yoktu nasıl çözebilirim diyorumMüşteri hizmetlerine ulaş?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden kızgın atıyorsun? Önünde kocaman müşteri hizmetlerine ulaşın yazıyor. Demek ki onlarla görüşerek çözebileceğin bir sorun. Başka ne cevap bekliyorsun
Valla hocam bi tutuştum yani arasam düzelirmiHocam çoklu hesap kullanımı sebebiyle olmuş olabilir, bazı kişilerde bu sorunu yaşamış. Müşteri hizmetlerine mail at veya ara
Yahu neden yönergeleri takip etmiyorsun ulaş diyor orda biz nerden bilelim sorunu yazmıyorki orda bişey.Valla hocam bi tutuştum yani arasam düzelirmi
Biz nerden bilelim die bisi mi var ya burası forum istediğim soruyu sorarımYahu neden yönergeleri takip etmiyorsun ulaş diyor orda biz nerden bilelim sorunu yazmıyorki orda bişey.
Tamam da önce müşteri hizmetlerini aramadan buraya konu açtığın için söylüyorlar. Başka ne önerebilirler ?Biz nerden bilelim die bisi mi var ya burası forum istediğim soruyu sorarım
Hocam arayıp sorunu öğrenmen gerek, eğer çoklu hesapsa açmayabilirlerValla hocam bi tutuştum yani arasam düzelirmi