Disney plus rezaleti

Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar bu ayın ortasında malum uygulama bir güncelleme almış ve en yüksek paketi almayan kullanıcılar 1:30 dakikalık reklamlara maruz kalıyor ( tek seferlik te değil) ben bunun kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum belki pek bir şey yapılamaz ama en azından uygulamayı kullananlar düşük puan verse bile uygulama storelarında göze batar

Sizleri kısaca uygulamayı düşük puanlamaya ve bu konuda yorum da bırakmanız için davet ediyorum, bu kadar da olmamalı, hem para verelim hem reklam izleyelim

Arkadaşlar bu ayın ortasında malum uygulama bir güncelleme almış ve en yüksek paketi almayan kullanıcılar 1:30 dakikalık reklamlara maruz kalıyor ( tek seferlik te değil) ben bunun kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum belki pek bir şey yapılamaz ama en azından uygulamayı kullananlar düşük puan verse bile uygulama storelarında göze batar

Sizleri kısaca uygulamayı düşük puanlamaya ve bu konuda yorum da bırakmanız için davet ediyorum, bu kadar da olmamalı, hem para verelim hem reklam izleyelim
3 tane reklam koymuslar daredevil izliyordum yemin ederim diziden sogudum ya

Platformlar hakediyor Devaaam.
Zaten Hak ediyor Hem para Verivem hem reklam izletecek miş beyfendi yok ya başka istekleri

Aynı sekil'de Windows 11'de de Ücretli alsan bile Reklam Çıkıyor sürekli başlat kısmında hatta Office Programlarına da reklam geliyormuş yani o zaman ben niye para ile alayım ki Reklamlı şeyi
Hayır yani Koskoca Microsoft parayada ihtiyacı yok ne reklammış be kardeşim

Zaten Hak ediyor Hem para Verivem hem reklam izletecek miş beyfendi yok ya başka istekleri

Aynı sekil'de Windows 11'de de Ücretli alsan bile Reklam Çıkıyor sürekli başlat kısmında hatta Office Programlarına da reklam geliyormuş yani o zaman ben niye para ile alayım ki Reklamlı şeyi
gözleri doymuyor adamların. bir dağ altını olsa niye bir tane daha yok der bunlar.

Saçma sapan hal aldı, gelir arttırmak için reklam verip duruyorlar artık firmalar, ama film dizi platformuna da reklam bulaşması artık p:çlik yani, reklam gördükçe hem reklamı verene hem reklamını gördüğüm şeye nefret duyuyorum artık, istediğin birşeye para verip istemediğin bir şeye maruz bırakılma hakkına kimse sahip olmamalı

Bu konuyu taşımamız lazım, her yerde i* gibi reklam çıkıyor artık, belki hatrı sayılır etkileşim en azından birilerinin dikkatini çeker, ben uygulamayı sildim hesabı da kapattım, sizler silmeseniz bile bir kötü yorum bile bir şans bence

Ben yıllık almıştım Haziran da bitiyor. Bakalım aylık paketlerde reklam yoksa ona geçerim , fiyatlar dehşet artmış. Bazen korsanlık iyidir🙃

ben indirip vlc den izlemeye devam

Reklam muhabbeti piyasanın afedersiniz anasını .... Ti. Buna biraz millet de ön ayak oldu yok illa izleyeceksen git netflix al yok bilmem ne al yok sinemaya gitme netflix al diye diye yerleşti. Günlük hayatta o kadar çok örneği var ki atıyorum discord. Abicim özel sunucu bile kuramadığın " sözde bedava " sunucularda konuşma yapıyorsun bunlar da " sözde depolanmıyor " 😂 çok komik gerçekten. Bide daha fazla dosya göndermek için para ödüyorsun hemde aylık 😂 internetin gelişimiyle internet için daha özgürllükçü daha paylaşımcı daha açık diye reklam yaptılar şimdi geldiğimiz noktaya bakın.

Reklam izlememek için para vermeyi bir şekilde normalleştirdiler. Sırada, üye olduğumuz platformda paketin seviyesine göre reklam izlemeyi normalleştirmek var. İki adım ilerisi, reklam arasında film izlemek. Mevzu bmbk bir yere gidiyor.

Yakında izleme kotası da koyarlar. Günde 5 saatten fazla izlemez

Zaten Atatürk filmini yayinlamayınca boykot ettik 1 yıldız verip televizyondan kanalını sildik izleyeceğimiz zaman kaçak sitelerden izledik sende hassasiyet gösterip almasaydın hem reklam görüp paranla rezil olmazdın hem paran cebinde kalırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,225
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri