Neler Yeni

Disney plus rezaleti

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağız
Arkadaşlar bu ayın ortasında malum uygulama bir güncelleme almış ve en yüksek paketi almayan kullanıcılar 1:30 dakikalık reklamlara maruz kalıyor ( tek seferlik te değil) ben bunun kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum belki pek bir şey yapılamaz ama en azından uygulamayı kullananlar düşük puan verse bile uygulama storelarında göze batar

Sizleri kısaca uygulamayı düşük puanlamaya ve bu konuda yorum da bırakmanız için davet ediyorum, bu kadar da olmamalı, hem para verelim hem reklam izleyelim

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Egemen Düzgüm
Arkadaşlar bu ayın ortasında malum uygulama bir güncelleme almış ve en yüksek paketi almayan kullanıcılar 1:30 dakikalık reklamlara maruz kalıyor ( tek seferlik te değil) ben bunun kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum belki pek bir şey yapılamaz ama en azından uygulamayı kullananlar düşük puan verse bile uygulama storelarında göze batar

Sizleri kısaca uygulamayı düşük puanlamaya ve bu konuda yorum da bırakmanız için davet ediyorum, bu kadar da olmamalı, hem para verelim hem reklam izleyelim
3 tane reklam koymuslar daredevil izliyordum yemin ederim diziden sogudum ya

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Mehmetcan

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Mehmetcan
Platformlar hakediyor Devaaam.
Zaten Hak ediyor Hem para Verivem hem reklam izletecek miş beyfendi yok ya başka istekleri

Aynı sekil'de Windows 11'de de Ücretli alsan bile Reklam Çıkıyor sürekli başlat kısmında hatta Office Programlarına da reklam geliyormuş yani o zaman ben niye para ile alayım ki Reklamlı şeyi
Hayır yani Koskoca Microsoft parayada ihtiyacı yok ne reklammış be kardeşim

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Topal
Zaten Hak ediyor Hem para Verivem hem reklam izletecek miş beyfendi yok ya başka istekleri

Aynı sekil'de Windows 11'de de Ücretli alsan bile Reklam Çıkıyor sürekli başlat kısmında hatta Office Programlarına da reklam geliyormuş yani o zaman ben niye para ile alayım ki Reklamlı şeyi
gözleri doymuyor adamların. bir dağ altını olsa niye bir tane daha yok der bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçma sapan hal aldı, gelir arttırmak için reklam verip duruyorlar artık firmalar, ama film dizi platformuna da reklam bulaşması artık p:çlik yani, reklam gördükçe hem reklamı verene hem reklamını gördüğüm şeye nefret duyuyorum artık, istediğin birşeye para verip istemediğin bir şeye maruz bırakılma hakkına kimse sahip olmamalı

Bu konuyu taşımamız lazım, her yerde i* gibi reklam çıkıyor artık, belki hatrı sayılır etkileşim en azından birilerinin dikkatini çeker, ben uygulamayı sildim hesabı da kapattım, sizler silmeseniz bile bir kötü yorum bile bir şans bence

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,100
İsim
Mehmet Aslan

Ben yıllık almıştım Haziran da bitiyor. Bakalım aylık paketlerde reklam yoksa ona geçerim , fiyatlar dehşet artmış. Bazen korsanlık iyidir🙃

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

ben indirip vlc den izlemeye devam

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Reklam muhabbeti piyasanın afedersiniz anasını .... Ti. Buna biraz millet de ön ayak oldu yok illa izleyeceksen git netflix al yok bilmem ne al yok sinemaya gitme netflix al diye diye yerleşti. Günlük hayatta o kadar çok örneği var ki atıyorum discord. Abicim özel sunucu bile kuramadığın " sözde bedava " sunucularda konuşma yapıyorsun bunlar da " sözde depolanmıyor " 😂 çok komik gerçekten. Bide daha fazla dosya göndermek için para ödüyorsun hemde aylık 😂 internetin gelişimiyle internet için daha özgürllükçü daha paylaşımcı daha açık diye reklam yaptılar şimdi geldiğimiz noktaya bakın.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reklam izlememek için para vermeyi bir şekilde normalleştirdiler. Sırada, üye olduğumuz platformda paketin seviyesine göre reklam izlemeyi normalleştirmek var. İki adım ilerisi, reklam arasında film izlemek. Mevzu bmbk bir yere gidiyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,518
İsim
Diyarhan
Yakında izleme kotası da koyarlar. Günde 5 saatten fazla izlemez

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Bay fahare
Zaten Atatürk filmini yayinlamayınca boykot ettik 1 yıldız verip televizyondan kanalını sildik izleyeceğimiz zaman kaçak sitelerden izledik sende hassasiyet gösterip almasaydın hem reklam görüp paranla rezil olmazdın hem paran cebinde kalırdı

Top Bottom