Neler Yeni

Disney+ üye olamıyorum siteye giremiyorum

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Şimdi üye ol diyorum alttaki siyah sayfaya atıyor microsoft store dan indirdim bu kodu veriyor (93 hesap paylaşım engeli) hesabım bile yok ilk kez satın alıcaktım bir türlü düzeltemedim siteye de erişim sağlayamıyorum sizin de başınıza geldi mi bu durum nasıl çözdünüz
Ekran görüntüsü 2022-07-15 221021.png

Ekran görüntüsü 2022-07-15 221002.png

Ekran görüntüsü 2022-07-15 221050.png

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Bu sorunu ben de yaşadım, müşteri hizmetlerini arayın ve size bir site söylüyor o siteye girip ip adresini müşteri hizmetlerine söylediğiniz vakit tekrardan disney+ a erişebiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft store farklı bir ip adresi üzerinden indiriyor ve indirme tamamlandıktan sonra kendi ip adresinizle girince bot saldırısı olabilir ihtimalini düşünerek ip adresinize blok koyuyor.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunu ben de yaşadım, müşteri hizmetlerini arayın ve size bir site söylüyor o siteye girip ip adresini müşteri hizmetlerine söylediğiniz vakit tekrardan disney+ a erişebiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft store farklı bir ip adresi üzerinden indiriyor ve indirme tamamlandıktan sonra kendi ip adresinizle girince bot saldırısı olabilir ihtimalini düşünerek ip adresinize blok koyuyor.
tarayıcı üzerinden giriş yapamıyorum uygulama olmasa da olur yine aynı şekilde mi düzeltiliyor

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
teşşekkürler. daha önce hiç girmediğim site nasıl blokluyor onu da anlamadım
Hocam microsoft store farklı ipden indirme yaptıysa ve daha sonra uygulamaya girerken farklı ip ile giriş yapınca maalesef blokluyor

Top Bottom