Neler Yeni

Displayle görüntü gelmiyor hdmi ile geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Klavye mouse ışığı fan ışığı falan yanıyor ama görüntü yok (display kablosuyla)
Hdmi ile deniyimdedim bunda görüntü geldi.
Ancak hdmi kablosuylada ekranda gidip gelme sorunları yaşadım.
Hdmi kablosu eski bir kablo bu sorun ondan kaynaklı diye düşünüyorum
ama display kablosuyla görüntü gelmemesini bir türlü bağdaştıramadım.
Bozuk diyebilirsniiz ancak bu sorun bi kaç ay önce başıma gelmişti kablo kendi kendine düzelmişti sonradan.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekran kartını/Monitörünü kullandığın kabloların versiyonlarını felan mı yazsan.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
DP ve HDMI kabloların kendi içlerinde versiyonları olur mesela DP 1.2 ya da 1.4 / HDMI 2.0 ya da 2.1 vs. Ekran kartının çıkışına ve monitörünün girişine göre doğru kabloyu kullanmalısın ve tekrar söyletme lütfen monitör ve ekran kartı modelini yaz. Mümkünse ekran kartı sürücü versiyonunu da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DP ve HDMI kabloların kendi içlerinde versiyonları olur mesela DP 1.2 ya da 1.4 / HDMI 2.0 ya da 2.1 vs. Ekran kartının çıkışına ve monitörünün girişine göre doğru kabloyu kullanmalısın ve tekrar söyletme lütfen monitör ve ekran kartı modelini yaz. Mümkünse ekran kartı sürücü versiyonunu da.
ekran kartı rx5500xt 21.10.1 hdmı kablosu hdmi 2.0 dpi yi görüntü gelmediği için bilmiyorum.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeş DDU programıyla ekran kartı sürücünü kaldır daha sonra Buradan 21.10.2 driverını kur. Kabloların yerine oturduğundan emin ol. Monitör modelini yazmamışsın bu seferde . Yardımcı olmayacağım daha fazla kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş DDU programıyla ekran kartı sürücünü kaldır daha sonra Buradan 21.10.2 driverını kur. Kabloların yerine oturduğundan emin ol. Monitör modelini yazmamışsın bu seferde . Yardımcı olmayacağım daha fazla kolay gelsin.
Hocam unutmuş olablirim ne bu davranışlar?
Kendinizi birşeymi sanıyorsunuz?

Yasir

80+
Sendeki hava nerden geliyo bilader ?Olmazsan olma hatta sen direk forumdan çık forumun amacını öğren biraz

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Klavye mouse ışığı fan ışığı falan yanıyor ama görüntü yok (display kablosuyla)
Hdmi ile deniyimdedim bunda görüntü geldi.
Ancak hdmi kablosuylada ekranda gidip gelme sorunları yaşadım.
Hdmi kablosu eski bir kablo bu sorun ondan kaynaklı diye düşünüyorum
ama display kablosuyla görüntü gelmemesini bir türlü bağdaştıramadım.
Bozuk diyebilirsniiz ancak bu sorun bi kaç ay önce başıma gelmişti kablo kendi kendine düzelmişti sonradan.
Konu hakkında pek fikrim yok ama aklıma monitörden giriş seçeneği seçmek geldi. Öyle bir ayar varsa eğer denediniz mi hocam?

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Hocam unutmuş olablirim ne bu davranışlar?
Kendinizi birşeymi sanıyorsunuz?
Ayak numaranızı yazmamışsınız bu sefer de. Yardımcı olmayacağım 😆

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uygunsuz davranış
Sendeki hava nerden geliyo bilader ?Olmazsan olma hatta sen direk forumdan çık forumun amacını öğren biraz
Forumun amacı insanların zamanı çalmak mı ? Boş yapmayın madem yardım istiyorsunuz adam gibi lazım olan bilgileri önceden yazın hadi unuttunuz 3 kere söyleyince yazın artık koduğumun monitörünü bu kadar da okuma özürlüsü olmayın . Velet sürüsü kaynıyor forum size yardımcı olmaya çalışanda hata mk. Ayak numaranızı yazın başkaları yardımcı olsun çokta ...

Top Bottom