hocam böyle bulman imkansızDiyarbakır da 1. Nesil amd işlemci kullanan varsa sadece 1 saatliğine verebilir mi ilk defa sistem topladım ve hata yaptım anakart olarak Asus prime A32M-k seçtim ve işlemci ryzen 5 5500 aldım ancak bios güncellemesi için 1.nesil amd lazım 1 saatliğine kullanıp sağlam şekilde geri vereceğim acil yardım
bölgede bilgisayarcı yokmu onlara bak genelinde 1200/1300x/1400 fln olurDiyarbakır da 1. Nesil amd işlemci kullanan varsa sadece 1 saatliğine verebilir mi ilk defa sistem topladım ve hata yaptım anakart olarak Asus prime A32M-k seçtim ve işlemci ryzen 5 5500 aldım ancak bios güncellemesi için 1.nesil amd lazım 1 saatliğine kullanıp sağlam şekilde geri vereceğim acil yardım
Maalesef bulamadım hatta affınıza bulunurak bilgisayarcı bize s*ktin sene bulamazsınız dedihocam böyle bulman imkansız
bi bilgisayarcıda halledersin
Maalesef bulamadımbölgede bilgisayarcı yokmu onlara bak genelinde 1200/1300x/1400 fln olur
hocam yalnız o sittin seneMaalesef bulamadım hatta affınıza bulunurak bilgisayarcı bize s*ktin sene bulamazsınız dedi
Maalesef bulamadım hatta affınıza bulunurak bilgisayarcı bize s*ktin sene bulamazsınız dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef bulamadım
Kardeşime MSI A320M-A Pro almıştım hocam. Onun BIOS'u Ryzen 5000 serisiyle uyumluydu. Yeni üretimse belki bununda BIOS'u günceldir. Sen işlemciyi takıp denedin mi?Diyarbakır da 1. Nesil amd işlemci kullanan varsa sadece 1 saatliğine verebilir mi ilk defa sistem topladım ve hata yaptım anakart olarak Asus prime A32M-k seçtim ve işlemci ryzen 5 5500 aldım ancak bios güncellemesi için 1.nesil amd lazım 1 saatliğine kullanıp sağlam şekilde geri vereceğim acil yardım
EvetKardeşime MSI A320M-A Pro almıştım hocam. Onun BIOS'u Ryzen 5000 serisiyle uyumluydu. Yeni üretimse belki bununda BIOS'u günceldir. Sen işlemciyi takıp denedin mi?
hocam ryzen 5 5500 zaten o anakarta uyumlu?Diyarbakır da 1. Nesil amd işlemci kullanan varsa sadece 1 saatliğine verebilir mi ilk defa sistem topladım ve hata yaptım anakart olarak Asus prime A32M-k seçtim ve işlemci ryzen 5 5500 aldım ancak bios güncellemesi için 1.nesil amd lazım 1 saatliğine kullanıp sağlam şekilde geri vereceğim acil yardım
düzeltiyorum zaten 0 aldıysanız bios guncellenmiş gelmesi lazım hocamDiyarbakır da 1. Nesil amd işlemci kullanan varsa sadece 1 saatliğine verebilir mi ilk defa sistem topladım ve hata yaptım anakart olarak Asus prime A32M-k seçtim ve işlemci ryzen 5 5500 aldım ancak bios güncellemesi için 1.nesil amd lazım 1 saatliğine kullanıp sağlam şekilde geri vereceğim acil yardım
Sıfır ama BIOS güncel değil neyse ki hall ettik ikinci el ryzen 3 1200 sipariş ettik inşallah çalışırhocam ryzen 5 5500 zaten o anakarta uyumlu?
düzeltiyorum zaten 0 aldıysanız bios guncellenmiş gelmesi lazım hocam
Hocam parçaları ayrı ayrı topladığım için fabrika çıkışlı BIOS ile geliyor ve bu anakart 2017 de üretil dihocam ryzen 5 5500 zaten o anakarta uyumlu?
düzeltiyorum zaten 0 aldıysanız bios guncellenmiş gelmesi lazım hocam