Neler Yeni

diyet yaparken aklıma farklı yemekler ve yiyecekler gelmiyor

şahin doğan

80+ Platinum
herkese selamlar geçmişte fazlaca diyet deneyimi olan biriyim fakat bu sefer karbonhidratsız bir diyet yapıyorum yaklaşık 2 haftada 7 kilo verdim fakat artık yediklerimden sıkıldım aklıma bir şey gelmiyor karbonhidratsız yemek ve yiyecek önerisi bekliyorum makarna, pilav, ekmek olmayacak şuan domates, salatalık, yeşillikler, peynir, zeytin tavuk yiyorum

Caelius

80+ Silver
herkese selamlar geçmişte fazlaca diyet deneyimi olan biriyim fakat bu sefer karbonhidratsız bir diyet yapıyorum yaklaşık 2 haftada 7 kilo verdim fakat artık yediklerimden sıkıldım aklıma bir şey gelmiyor karbonhidratsız yemek ve yiyecek önerisi bekliyorum makarna, pilav, ekmek olmayacak şuan domates, salatalık, yeşillikler, peynir, zeytin tavuk yiyorum
dostum hindistan cevizi yagini yemeni oneririm vucuttaki yaglari yakmaya yardim ediyor

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~

Öncelikle merhaba @şahin doğan ,
Bende diyetteyim dünyanın kanunu birisi kilo vermek istiyor birisi kilo almak istiyor bende kilo almaya çalışıyorum. Sana tavsiyem somon balığı, tavuk kıyması, zeytinyağı bol bol, kaynamış yumurta, ceviz, fasulye (kırmızı) vs. yiyebilirsin. Kolay gelsin inşallah hedeflerimize ulaşabiliriz.

;)Umarım yardımcı olmuşumdur.;)
;)Huzurlu ve Mutlu Günler.;)

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Bende diyetteyim dünyanın kanunu birisi kilo vermek istiyor birisi kilo almak istiyor bende kilo almaya çalışıyorum. Sana tavsiyem somon balığı, tavuk kıyması, zeytinyağı bol bol, kaynamış yumurta, ceviz, fasulye (kırmızı) vs. yiyebilirsin. Kolay gelsin inşallah hedeflerimize ulaşabiliriz.

Hocam niye çok resmi konuşuyorsunuz

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Yulafı ekeyim. Doğru yöntemle tatsız olmuyor tadı güzel oluyor.

Beroooooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berat Sönmez
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Hocam genel olarak kilo verme sürecinizde 2 haftada 7 kilo nasıl beslenerek verdiniz örnek verebilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam genel olarak kilo verme sürecinizde 2 haftada 7 kilo nasıl beslenerek verdiniz örnek verebilirmisiniz
Yani neler yediniz

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
hocam badem,fındık,ceviz,fıstık(ezmesi) bunları tüketebilirsiniz sağlıklı yağ açısından

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Top Bottom