Diyette haftada bir gün yemekten kısıp tatlı yiyebilir miyim?

Oriencc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
340
diyetteyim çok az yemek yiyip 500 kalori civarı kalan 1500 kaloriyi tatlıdan alsam haftada bir gün için sıkıntı olur mu sizce?
Canım çok tatlı istiyor dayanamıyorum bomba yaptım fırında şuan :D

1500 kaloriyi tatlıdan alman hoş olmaz balla falan tarifler var kalorisi az onlardan yapıp yiyebilrsin

diyetteyim çok az yemek yiyip 500 kalori civarı kalan 1500 kaloriyi tatlıdan alsam haftada bir gün için sıkıntı olur mu sizce?
Tatlandırıclı ve az kalorili tatlı vb. yiyebilirsin tabi onu da pek önermem.
Şekersiz kola vb. içebilirsin bence tatlı niyetine .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama önerim kesinlikle Muz yemendir. Ama iyi yetişmiş tatlı muz olsun. Ya da yoğurt muz karıştırıp tatlı niyetine tüket.
İşlemiş şeker tüketeceğine sağlıklı bir tatlı gibi olur.

500 kalori tatliya ayirsan tamam da 1500 kalori tatli cok fazla onun yerine her gun bir tane cola zero icebilirsin ben oyle yapiyordum zamaninda

tatlıyı hak ettiğini düşünüyorsan ye ama yeni başlamışsındır ya da şu ana kadar hak ettiğini düşünmüyorsan iradesiz zayıf bir insan olduğunu hatırlayarak ye tatlını.

tatlıyı hak ettiğini düşünüyorsan ye ama yeni başlamışsındır ya da şu ana kadar hak ettiğini düşünmüyorsan iradesiz zayıf bir insan olduğunu hatırlayarak ye tatlını.
1.5 ayda 12 kilo verdim ama son 2 haftadır kilom sabitlendi hızlı verdiğim için sıkıldım biraz galiba sizce hak ettim mi😬

Tost ekmeğine çikolata, isteğe göre biraz pekmez, bal, damla çikolata, muz, çilek koy mükemmel oluyor.

günlük kcal ihtiyacını geçmedikten sonra arada bir yiyebilirsin çok mühim değil

Kalori hesaplarına gerek yok. Az yersen zayıflarsın işin özü bu. İstersen tatlı ye ama az yemen lazım. İstediğini yiyebilirsin yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri