Ben egr iptalini fiorino 1.3 dizel aracımda yaptırdım 2 yıl önce...katalizörü de kestirip içini temizlettim komple.. O gün bugündür araç resmen sinek kuşu yani bildiğin rampada bile yükle 3. 4. viteslerde uçuyorarkadaşlar elimizde 1.5 crdi vgt acent era var araca egr ve katalizatör ipral edip downpipe yapmayı düşünüyorum aracaın çekişine etki eder mi? birde çok sesli çalışırmı bilgisi olan varmı
aracın sesinde bişey değişiyomu dizelde egzoz pek sevmiyorumBen egr iptalini fiorino 1.3 dizel aracımda yaptırdım 2 yıl önce...katalizörü de kestirip içini temizlettim komple.. O gün bugündür araç resmen sinek kuşu yani bildiğin rampada bile yükle 3. 4. viteslerde uçuyor![]()
Hocam downpipe yaparsak egzos da biraz ses olur. orta halli güzel bir ses çıkar.aracın sesinde bişey değişiyomu dizelde egzoz pek sevmiyorum
peki çekişe etki eder mi?Hocam downpipe yaparsak egzos da biraz ses olur. orta halli güzel bir ses çıkar.
Sesinde hafif azalma var hissediyorsun kullanımda.. Ama aşırı bi sessizlik aramak yanlış olur neticede dizel araçtan bahsediyoruzaracın sesinde bişey değişiyomu dizelde egzoz pek sevmiyorum
Eder hocam daha rahat gider araba ama bunların sadece mekanik olarakdeğil yazılım olarak da kapatman gerekiyor EGR ve Dpfpeki çekişe etki eder mi?
Eder hocam daha rahat gider araba ama bunların sadece mekanik olarakdeğil yazılım olarak da kapatman gerekiyor EGR ve Dpf
tamamdır teşekkür ederim birdahaki ay araca sağlam bir masraf yapma vakti geldi belli oluyorSesinde hafif azalma var hissediyorsun kullanımda.. Ama aşırı bi sessizlik aramak yanlış olur neticede dizel araçtan bahsediyoruz