Neler Yeni

Dizel egr katalizatör iptali ve downpipe

Prexzs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talha Özgür Topçu
arkadaşlar elimizde 1.5 crdi vgt acent era var araca egr ve katalizatör ipral edip downpipe yapmayı düşünüyorum aracaın çekişine etki eder mi? birde çok sesli çalışırmı bilgisi olan varmı

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Ahmet Taşlıova
arkadaşlar elimizde 1.5 crdi vgt acent era var araca egr ve katalizatör ipral edip downpipe yapmayı düşünüyorum aracaın çekişine etki eder mi? birde çok sesli çalışırmı bilgisi olan varmı
Ben egr iptalini fiorino 1.3 dizel aracımda yaptırdım 2 yıl önce...katalizörü de kestirip içini temizlettim komple.. O gün bugündür araç resmen sinek kuşu yani bildiğin rampada bile yükle 3. 4. viteslerde uçuyor :D

Prexzs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talha Özgür Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben egr iptalini fiorino 1.3 dizel aracımda yaptırdım 2 yıl önce...katalizörü de kestirip içini temizlettim komple.. O gün bugündür araç resmen sinek kuşu yani bildiğin rampada bile yükle 3. 4. viteslerde uçuyor :D
aracın sesinde bişey değişiyomu dizelde egzoz pek sevmiyorum

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Ahmet Taşlıova
aracın sesinde bişey değişiyomu dizelde egzoz pek sevmiyorum
Sesinde hafif azalma var hissediyorsun kullanımda.. Ama aşırı bi sessizlik aramak yanlış olur neticede dizel araçtan bahsediyoruz

Prexzs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talha Özgür Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eder hocam daha rahat gider araba ama bunların sadece mekanik olarakdeğil yazılım olarak da kapatman gerekiyor EGR ve Dpf
Sesinde hafif azalma var hissediyorsun kullanımda.. Ama aşırı bi sessizlik aramak yanlış olur neticede dizel araçtan bahsediyoruz
tamamdır teşekkür ederim birdahaki ay araca sağlam bir masraf yapma vakti geldi belli oluyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ölücüadam42
Katalizor sökmek sesi dumanı kokuyu arttırır alt devirlerde çekişi de azaları aracın(katalizor tıkalı değil ise)

Top Bottom