Dizi,Film,Ders İçin Tablet Önerisi

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,810
Merhabalar bugün kardeşim tablet istediğini söyledi biz de şuan ailecek tablet arıyoruz fakat piyasayı bilmediğimiz için herhangi bir bütçe belirleyemedik. Tablet kullanım amacı başta dizi,film izlemek olacak ek olarak da bu sene YKS sınavına girecek tabletten test çözebileceğini söylüyor. Yani sonuç olarak kalemli, ekran kalitesi yüksek tablet arıyoruz önerilere göre bütçe şekillendireceğiz. Ayrıca belirtmeyi unuttum tablette,telefonda çok oyun oynayan biri değil sadece Clash Royale oynuyor.

Merhabalar bugün kardeşim tablet istediğini söyledi biz de şuan ailecek tablet arıyoruz fakat piyasayı bilmediğimiz için herhangi bir bütçe belirleyemedik. Tablet kullanım amacı başta dizi,film izlemek olacak ek olarak da bu sene YKS sınavına girecek tabletten test çözebileceğini söylüyor. Yani sonuç olarak kalemli, ekran kalitesi yüksek tablet arıyoruz önerilere göre bütçe şekillendireceğiz. Ayrıca belirtmeyi unuttum tablette,telefonda çok oyun oynayan biri değil sadece Clash Royale oynuyor.
samsung ögrenci indirmi ile tablet alabilrisiniz son modellerinden

Tab s9 iş görür.

Nasıl oluyor hocam o
samsung egitim probramına e devletten ögrenci belgeni alıp hesap açıyorsunuz ögrenci belgenizi sisteme yükelyip bilgileri doldurdugunuzda tüm samsung ürünlerinde çok gzüel indirim alıyorsunz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri