Neler Yeni

Yardım Dizi film için f/p tablet önerir misiniz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Jiyu
Bütçe
7000
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Hediye olarak tablet almayı düşünüyorum , yardımcı olur musunuz ?
Dizi/Film/youtube izlemek ve İnstagram/Facebook kullanmak için ekranı ve bataryası güzel , göz yormayacak en f/p ve uzun ömürlü tablet önerir misiniz ?
Oyun vb. şeyler için kullanılmayacak , ekranı ve hopörleri çok güzel olması gerekiyor. Dokumatik özelliği de güzel olması şart , kalem de kullanılmayacak.
Bu isteklerimi karşılayabilmesi için eğer daha uygun bütçede bir şey varsa onu da alabilirim.
Bulduğum tabletler : Not : Amazon ya da hepsiburada kendi satıcısı olmak zorunda.
10-11k bütçeye çıkmaya gerek var mı sizce ? yoksa buradaki tabletler yeterli olur mu ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,330
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Film dizi için X9 sunduğu ekranla beraber alınır gibi hocam ama hediye olacağı için biraz daha donanımlı bir şey alayım derseniz xiaomi pad pro veya honor pad bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Film dizi için X9 sunduğu ekranla beraber alınır gibi hocam ama hediye olacağı için biraz daha donanımlı bir şey alayım derseniz xiaomi pad pro veya honor pad bakabilirsiniz.
Pahalı bir şey istemiyor alacağım kişi , xiomi düşünmüyorum teşekkürler.
Ya samsung alacağım ya da honor. Arkadaşımda honor'un telefonu var memmun çok şükür , belki tableti de iyidir.
Samsung s9 fe sanırım ekranı ve işlemcisi çok iyi değilmiş , honor ips ekran vs.
Attığınız Xiomi'nin ne avantajı var acaba honor ve samsung'a karşı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

x9 için de ips diyor , honor pad 9 ile arasında ne farkı olur dizi film video vb. şeyler için ?
Hopörler ve dokumatiği çok iyi olması gerekiyor , istekleri karşılar mı ? hayal kırıklığı olsun istemem

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,330
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Pahalı bir şey istemiyor alacağım kişi , xiomi düşünmüyorum teşekkürler.
Ya samsung alacağım ya da honor. Arkadaşımda honor'un telefonu var memmun çok şükür , belki tableti de iyidir.
Samsung s9 fe sanırım ekranı ve işlemcisi çok iyi değilmiş , honor ips ekran vs.
Attığınız Xiomi'nin ne avantajı var acaba honor ve samsung'a karşı ?
Ekran, ram, işlemci falan xiaomide daha iyi. Ben tercihimi bu yüzden xiaomiden yana kullandım. Ders çalışmak benim için önemli bir etkendi o yüzden kalem destekli olmasına dikkat ettim, tek amacım film dizi olsa X9 alırdım galiba.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran, ram, işlemci falan xiaomide daha iyi. Ben tercihimi bu yüzden xiaomiden yana kullandım. Ders çalışmak benim için önemli bir etkendi o yüzden kalem destekli olmasına dikkat ettim, tek amacım film dizi olsa X9 alırdım galiba.
2000 x 1200 çözünürlük ne oluyor acaba ? 1080p mi ?
Honor x9 ve honor pad 9 ya da samsung s9 Fe arasında ram işlemci hariç büyük farklar var mı ?
Ekranı , bataryası , dokumatiği ve hopörleri çok güzel bir şey istiyorum da. Göz yormaması da çok önemli , bunu nasıl öğrenebilirim ?
Monitörlerdeki gibi düşük mavi ışık vb. ayarlar var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,883
Üyeler
164,213
Son üye
zPastel
Top Bottom