The Walking Dead: Ortamını, hikayesini, karakterlerini ve görselliği ile öne çıkan ve izlenmesi gereken bir dizi. Çok uzun diye önyargılı olmayın, o kadar sarıyor ki nasıl bittiğini anlamıyorsunuz (tabii zevkinize göre).
Breaking Bad: Dizi tarihinin en iyilerinden biri olarak bilinen, hikayesiyle ve karakterleriyle bizi kendine bağlayan, meraklandıran bir yapım.
Prison Break: İlk 2 sezonu çok iyi işlense de sonraki sezonlarda sadece "devam etsin" mantığıyla abartı derecede uzatılan ama yine de izlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir dizi.
Vikings: Viking temasını ve o dönemlerin havasını en iyi yansıtan, senaryosu hiç de yavan olmayan muhteşem bir dizi. Dizi bitirdikten sonra seversen, Netflix'te devam dizisi olarak çıkan "Vikings: Valhalla"ya da göz atabilirsin.
Sherlock: Bilinen Sherlock Holmes karakterinin, günümüze yakın döneme uyarlanan ve merak uyandırıcı, heyecan verici gizemleriyle beni çok etkileyen bir dizi.
How I Met Your Mother: Kimilerinin FRIENDS çakması diye önyargıyla yaklaşıp yerden yere vurdukları ama bana kalırsa günümüze daha yakın zamanda çekildiği için bir tık daha eğlenceli olan, komik karakterleri ve olaylarıyla "hadi bir tane daha, bir tane daha" diye diye izlemeyi bırakamadığım bir sitcom dizi.
The 100: Dünya'nın yaşanamayacak hal almasından yıllar sonra Dünya'ya dönen gençleri ve yaşadıkları heyecan verici olayları anlatan, zevkli ama çok da muhteşem olmayan, izlenebilir bir dizi. (Yukarıdaki arkadaşın listesinde gördüm, ben eklemeyi unutmuşum ama gördükten sonra ekleyip izlediğim kadarıyla biraz anlatayım dedim)
Şu anlık aklıma bunlar geldi, daha da istersen eklerim.