Neler Yeni

Dizim kayacakmıs gibi oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
1 ay önce bir kaç kere halı saha yaptım ondan sonra dizim de bir sorun meydana geldi yürürken falan dizim boşa çıkıyor kayacakmış gibi oluyor bir anda güç kaybı oluyor çevremdekiler çapraz bağın kopmuş falan diyorlar ama gene buraya da sorayım dedim sizce sebebi nedir ve diyelim ki çapraz bağlarım kopuk ameliyatsız bir çözümü var mı?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Rüveyda Akın
Çapraz bağların kopmuş. Çözümü yok. Ameliyat olsan bile yine kopuyor. Bir kere kopunca eskisi gibi olmuyor. Futbol hayatı biten tonla futbolcu var sırf çapraz bağları koptuğu için. Tedavi ol sonra dizine ekstra dikkat et ki yine kopmasın. Bir kere kopunca eskisi gibi güçlü ve dayanıklı olmuyor hiçbir zaman. Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çapraz bağların kopmuş. Çözümü yok. Ameliyat olsan bile yine kopuyor. Bir kere kopunca eskisi gibi olmuyor. Futbol hayatı biten tonla futbolcu var sırf çapraz bağları koptuğu için. Tedavi ol sonra dizine ekstra dikkat et ki yine kopmasın. Bir kere kopunca eskisi gibi güçlü ve dayanıklı olmuyor hiçbir zaman. Geçmiş olsun.
eski hocam 2 oğlunu da ameliyat ettirdiğini ve sorunun hallolduğunu söyledi yani hayatım boyunca dizim kayacak tedirginliğiyle mi yaşıcam anlamadım

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Rüveyda Akın
eski hocam 2 oğlunu da ameliyat ettirdiğini ve sorunun hallolduğunu söyledi yani hayatım boyunca dizim kayacak tedirginliğiyle mi yaşıcam anlamadım
Ağır yüklenirsen evet. Sorun halloluyor tabii ki ama eskisi kadar güçlü olmuyor. En ufak bir yanlış harekette daha kolay kopmaya müsait olarak kalıyor. Kemik gibi bir yapısı yok bu bağların. Diyorum ya tonla futbolcu sırf bu yüzden kariyerini noktaladı diye. Bir çözümü olsa adamlar milyon dolarlık ücreti bırakırlar mı?

Top Bottom