Agregoor 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 7 Yaş 27 İsim Efekan Sağır 23 Eylül 2023 #79 Oyunu indirdim ama dil rusça.Yeniden başka bir yerden indirmeden dili düzeltme yolu var mı bilen yardımcı olursa sevinirim
Oyunu indirdim ama dil rusça.Yeniden başka bir yerden indirmeden dili düzeltme yolu var mı bilen yardımcı olursa sevinirim
Earwven 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1,938 Dahası Reaksiyon skoru 1,226 İsim Ali 23 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #80 Agregoor yazmış: Oyunu indirdim ama dil rusça.Yeniden başka bir yerden indirmeden dili düzeltme yolu var mı bilen yardımcı olursa sevinirim Devamı için tıklayın... İndirirken Amerika sürümü falan vardı sanırım tam hatırlamıyorum dikkat etmediysen rusça olanı indirmiş olabilirsin.
Agregoor yazmış: Oyunu indirdim ama dil rusça.Yeniden başka bir yerden indirmeden dili düzeltme yolu var mı bilen yardımcı olursa sevinirim Devamı için tıklayın... İndirirken Amerika sürümü falan vardı sanırım tam hatırlamıyorum dikkat etmediysen rusça olanı indirmiş olabilirsin.