Neler Yeni

dizime yediğim darbe sonucu acı

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
arkadşalar bugün basket oynarkın karşı oyuncuyu savunurken dizime yandan darbe yedim ilk an büyük bi sancıyla yere yığıldım.Sonrasında biraz yerde masaj yaptıktan sonra kalktım acısı ilk ana göre büyük oranda geçti .Eve geldim buz koydum ve şuan yaklaşık bir saat geçti olayın üstünden dizin altında gördüğümüz bağlarda biraz ağrı var yürürken hafiften acıyor. Sorum daha çok futbolculara dizinize darbe yediğinizde ya da yere çarptığınızda nasıl bi ağrı yaşıyosunuz benim şuan dizimde şişme ya da morluk yok çektiğim acı normal mi merak ediyorum.buraya kadar okuduysanız cidden çok teşekkür ederim şuan oruçluyum bir de korkudan nereye yazacağımı bilemedim
iyi forumlar

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Normal gibi duruyor, aşırı ağrırsa doktora gidebilirsin ama beklemeni tavsiye ederim, futbol konusunda da genelde stoperler topa kaydığı için ayakta kanama fln oluyor aşırı fazla acımıyor, seninki yaşadığın duruma yakın oluyor, abartılacak bir şey yok.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Diz kapağıma ve diz kapağının yanlarına darbe alınca ben de böyle oluyorum örneğin bir antrenmanda diz kapaklarımın iç taraflarını yere vurmuştum 1 hafta ağrımıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diz kapağıma ve diz kapağının yanlarına darbe alınca ben de böyle oluyorum örneğin bir antrenmanda diz kapaklarımın iç taraflarını yere vurmuştum 1 hafta ağrımıştı
reyis büyük bir sorun oluşturmuyor ama değil mi uzun süren sakatlıklar gibi

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Kanka kemiklere ve düşüşe bağlı ama hiç sanmıyorum şoka bağlı ağrır 2-3 gün bile sürebilir sen yarın bak darbe olan yere çok farklılık falan varsa ciddi bir şey olmuş olabilir ama zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kemiklere ve düşüşe bağlı ama hiç sanmıyorum şoka bağlı ağrır 2-3 gün bile sürebilir sen yarın bak darbe olan yere çok farklılık falan varsa ciddi bir şey olmuş olabilir ama zannetmiyorum
Bende geçti yani birçok kez oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eyvallah reyis en iyi cevap diye raporladım valla içimi rahatlattın

geçen sene bölge maçlarından 1 gün önce kolu kırdım bi de artık korkuyorum her ufak şeyden

rtx 3090

80+ Silver
arkadşalar bugün basket oynarkın karşı oyuncuyu savunurken dizime yandan darbe yedim ilk an büyük bi sancıyla yere yığıldım.Sonrasında biraz yerde masaj yaptıktan sonra kalktım acısı ilk ana göre büyük oranda geçti .Eve geldim buz koydum ve şuan yaklaşık bir saat geçti olayın üstünden dizin altında gördüğümüz bağlarda biraz ağrı var yürürken hafiften acıyor. Sorum daha çok futbolculara dizinize darbe yediğinizde ya da yere çarptığınızda nasıl bi ağrı yaşıyosunuz benim şuan dizimde şişme ya da morluk yok çektiğim acı normal mi merak ediyorum.buraya kadar okuduysanız cidden çok teşekkür ederim şuan oruçluyum bir de korkudan nereye yazacağımı bilemedim
iyi forumlar
Sert gelmiştir acır aşırı olursa doktora git ben kaval kemiğime diz yedim sorun olmadı

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
eyvallah reyis en iyi cevap diye raporladım valla içimi rahatlattın

geçen sene bölge maçlarından 1 gün önce kolu kırdım bi de artık korkuyorum her ufak şeyden
<3

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
@DOGANALPASLAN Alanına girermi bilmem ama belki bir önerisi vardır.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@DOGANALPASLAN Alanına girermi bilmem ama belki bir önerisi vardır.
Hocam ben daha 1. Sınıfı bitirdim acil müdahaleyi vs biliyorum ama buradaki ağrı her şey olabilir bir ortopedi uzmanının veya acil uzmanının kontrol etmesi lazım.

Şu anda sıcaktan uzak tut ağrıyan yeri. Yer yer buz uygulaması öneriliyor genelde.

Onun dışında eğer geçmezse lütfen doktora veya acile git.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam ben daha 1. Sınıfı bitirdim acil müdahaleyi vs biliyorum ama buradaki ağrı her şey olabilir bir ortopedi uzmanının veya acil uzmanının kontrol etmesi lazım.

Şu anda sıcaktan uzak tut ağrıyan yeri. Yer yer buz uygulaması öneriliyor genelde.

Evet Oyüzden dedim Ortopedistin bakması gerek diye ama yazayım dedim belki bir yarar olur diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
Evet Oyüzden dedim Ortopedistin bakması gerek diye ama yazayım dedim belki bir yarar olur diye.
üstad etiketlediğin için çok teşşekkür ederim

cevabınız için gerçekten çok müteşekkirim. şuan 3. gün ağrı acı kalmadı sadece arada bir ufak sızı yapıyor ilk 2 gün buz uyguladım 10ar dakika günde 10 kere civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom