Neler Yeni

Dizüstü Bilgisayar Açılmıyor

marblade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Eren Erdem
Merhabalar laptopun tuşuna basıyorum fan çalışma sesi gibi bir şey 3 sn geliyor sonra hiç ses gelmiyor ekran da gelmiyor sizce sıkıntı nerdedir yardımcı olursanız sevinirim ayrıca servislerde vs ne kadara patlar bunun tamiri

TİTAN.

80+ Platinum
Merhabalar laptopun tuşuna basıyorum fan çalışma sesi gibi bir şey 3 sn geliyor sonra hiç ses gelmiyor ekran da gelmiyor sizce sıkıntı nerdedir yardımcı olursanız sevinirim ayrıca servislerde vs ne kadara patlar bunun tamiri
En son ne oldu da bu şekilde sıkıntı çıktı

marblade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Eren Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son ne oldu da bu şekilde sıkıntı çıktı
İnan bilmiyorum masaüstüne geçtim laptopuda kardeşlerme verdim birisi ders çalışmak için kullanır youtube a girer diğeri oyun oynar valo fln oynardı bilgisayar açılmıyor dediler bunu duyunca kurcaladım biraz ben de açamadım.

Farex

80+ Silver
İnan bilmiyorum masaüstüne geçtim laptopuda kardeşlerme verdim birisi ders çalışmak için kullanır youtube a girer diğeri oyun oynar valo fln oynardı bilgisayar açılmıyor dediler bunu duyunca kurcaladım biraz ben de açamadım.
Eğer ekran haricinde her şey geliyorsa ve sonradan kapanıyor ise büyük ihtimalle cihaz güç çekemiyor anakart arızasıdır.

TİTAN.

80+ Platinum
onlara sor bakalım üstüne herhangi bir sıvı dökmüşler mi ?

Top Bottom