Merhabalar laptopun tuşuna basıyorum fan çalışma sesi gibi bir şey 3 sn geliyor sonra hiç ses gelmiyor ekran da gelmiyor sizce sıkıntı nerdedir yardımcı olursanız sevinirim ayrıca servislerde vs ne kadara patlar bunun tamiri
En son ne oldu da bu şekilde sıkıntı çıktıMerhabalar laptopun tuşuna basıyorum fan çalışma sesi gibi bir şey 3 sn geliyor sonra hiç ses gelmiyor ekran da gelmiyor sizce sıkıntı nerdedir yardımcı olursanız sevinirim ayrıca servislerde vs ne kadara patlar bunun tamiri
İnan bilmiyorum masaüstüne geçtim laptopuda kardeşlerme verdim birisi ders çalışmak için kullanır youtube a girer diğeri oyun oynar valo fln oynardı bilgisayar açılmıyor dediler bunu duyunca kurcaladım biraz ben de açamadım.En son ne oldu da bu şekilde sıkıntı çıktı
Eğer ekran haricinde her şey geliyorsa ve sonradan kapanıyor ise büyük ihtimalle cihaz güç çekemiyor anakart arızasıdır.İnan bilmiyorum masaüstüne geçtim laptopuda kardeşlerme verdim birisi ders çalışmak için kullanır youtube a girer diğeri oyun oynar valo fln oynardı bilgisayar açılmıyor dediler bunu duyunca kurcaladım biraz ben de açamadım.
onlara sor bakalım üstüne herhangi bir sıvı dökmüşler mi ?İnan bilmiyorum masaüstüne geçtim laptopuda kardeşlerme verdim birisi ders çalışmak için kullanır youtube a girer diğeri oyun oynar valo fln oynardı bilgisayar açılmıyor dediler bunu duyunca kurcaladım biraz ben de açamadım.
Hayır dökmemişleronlara sor bakalım üstüne herhangi bir sıvı dökmüşler mi ?
Cihazın garantisi var mı ?Hayır dökmemişler