Hocam 15000tlye evde rahat 10sene herşeyi orta ayarlarda açan pc toplarsın o yüzden kısa ömürlü bir laptop yerine uzun ömürlü bir masaüstü almak hem daha ucuza gelir hemde 2-3 günde köyün tadını çıkarmak güzeldir bütçen çok iyiHaftada 2-3 gün köyde oluyoruz bu yüzden arada kaldım bütçem 15.000TL hangisini almalıyım? Aralarındaki farklar neler?
Dizüstü ne kadar ısınıyor?15000TL Masaüstü alırdım ben olsam
Masaüstü;
Daha yüksek performans
Daha iyi fiyat
Parça değişimi kolay
Laptop;
Her yerde oynayabilirsin
Fiyatları pahalı
OC yapamazsın
Çok ısınır genellikle
bir tık fazla hocamDizüstü ne kadar ısınıyor?
ben olsam böyle yaparmıydım hayırReis bence 9K ya falan tüm oyunları rahat oynayabileceğin bir tane PC topla monitör kasa falan herşeyiyle 6K ya da story mode oyunları rahatlıkla oynayabileceğin laptop al. Köyde internet olmadığını düşünerek söyledim.
Eğer bütçeniz 15000 liraysa kaliteli laptoplar bulabilirsiniz. Fakat unutmayın ki masaüstü toplarsanız o fiyata yüksek fps iyi performans alabilirsiniz.Haftada 2-3 gün köyde oluyoruz bu yüzden arada kaldım bütçem 15.000TL hangisini almalıyım? Aralarındaki farklar neler?
2-3 gün de kafa dinla la!Haftada 2-3 gün köyde oluyoruz bu yüzden arada kaldım bütçem 15.000TL hangisini almalıyım? Aralarındaki farklar neler?