Neler Yeni

Dizüstüne geçilmeli mi?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Lise 3'e gidiyorum, seneye üniversite sınavım var malum. Elimdeki kasayı klavye ve mouse ile satıp, o para ile laptop almayı düşünüyorum.

Sistemim 1660 TI, R5 3600, 8 GB RAM, 240 SSD ve 500 HDD. Yanında Ucuz bir mouse ile Redragon K568R klavye vereceğim. Bu sistemi kaça satabilirim?

Laptop'u kütüphaneye götürüp ders çalışırım diye düşünüyorum. CS GO, LOL falan oynarım. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Sahibinden de uygun ilan bulabilir miyim?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa sezer
Bence 2. El ürün almamaya bak çünkü kimse elinde iyi olan üründen kolay kolay vazgeçmez yani 2. El ürünler temiz olmaz ve alacağın sistem Kaç tl

TİTAN.

80+ Platinum
Lise 3'e gidiyorum, seneye üniversite sınavım var malum. Elimdeki kasayı klavye ve mouse ile satıp, o para ile laptop almayı düşünüyorum.

Sistemim 1660 TI, R5 3600, 8 GB RAM, 240 SSD ve 500 HDD. Yanında Ucuz bir mouse ile Redragon K568R klavye vereceğim. Bu sistemi kaça satabilirim?

Laptop'u kütüphaneye götürüp ders çalışırım diye düşünüyorum. CS GO, LOL falan oynarım. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Sahibinden de uygun ilan bulabilir miyim?
Geleceğe dönük bi hamle yapman mantıklı olur ama bu sistemi satacağım fiyat oyun laptopu alman zor sanırım

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence 2. El ürün almamaya bak çünkü kimse elinde iyi olan üründen kolay kolay vazgeçmez yani 2. El ürünler temiz olmaz ve alacağın sistem Kaç TL
Hocam sistemimi belirttim. Kasamı satıp o şekilde gelen para ile laptop alacağım. Sistemim kaça gider?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
mantıklı.
Bence 2. El ürün almamaya bak çünkü kimse elinde iyi olan üründen kolay kolay vazgeçmez yani 2. El ürünler temiz olmaz ve alacağın sistem Kaç TL
alakası yok kanki kimi paraya sıkışıyor,kimi artık sıkılıyor,kimi bırakmak için satıyor.

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Max 6 7 hocam sadece kasa oda zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve hocam 6 7 laptop bulamazsın oyun oynamak için

Top Bottom