Neler Yeni

Dji osmo action 4 aksiyon kamerası 9700 tl

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ilyas koç
diji action 4 ün kendi üzerindeki mikrofonlar nasıl
Yürüme halinde eldeyken vlog vs çektiğinizde güzel ama motor üstündeyken hız ne olursa olsun her türlü rüzgar sesi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınır mı? ihtiyacım vardı ?
Aksiyon kamerası ihtiyacınız varsa ve bütçeniz bu kadarsa kesinlikle öneririm

Harici Mikrofon için GoProdaki gibi mikrofon adaptörüne para bayılmanıza gerek yok.

TypeC mikrofonlar tak çalıştır oluyor. Jack girişli mikrofonlar içinse Goproy adaptörlerine kıyasla çok daha ucuza dönüştürücüler var

Ekstra olarak DJI Mic 2 ve Mic Mini ile kablosuz şekilde harici mikrofon bağlantısı yapabilirsiniz. Biraz tuzlular ama kullanım amacına göre değer

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Bunun yedek bataryası elimde mevcut ilgilenen olursa mesaj atsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yusuf
Yürüme halinde eldeyken vlog vs çektiğinizde güzel ama motor üstündeyken hız ne olursa olsun her türlü rüzgar sesi geliyor

Harici Mikrofon için GoProdaki gibi mikrofon adaptörüne para bayılmanıza gerek yok.

TypeC mikrofonlar tak çalıştır oluyor. Jack girişli mikrofonlar içinse Goproy adaptörlerine kıyasla çok daha ucuza dönüştürücüler var

Ekstra olarak DJI Mic 2 ve Mic Mini ile kablosuz şekilde harici mikrofon bağlantısı yapabilirsiniz. Biraz tuzlular ama kullanım amacına göre değer
Hocam ben de motor için alacağım. Dji osmo pocket 2 (creator combo içinde dji mic ve nd filtreler var) var az kullanılmış. Taşıma çantası da var. İkisi de aynı fiyat. Hangisini alırdınız?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ilyas koç
Hocam ben de motor için alacağım. Dji osmo pocket 2 (creator combo içinde dji mic ve nd filtreler var) var az kullanılmış. Taşıma çantası da var. İkisi de aynı fiyat. Hangisini alırdınız?
Pocket 2 normal vlog çekimi için uygun. Kaska montajı mümkün değil. Kask kamerası olarak alacaksanız Action 4 alın

ANDUIN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kadir Yıldız
Getir alışveriş ile N11 üzerinden alırsanız ve N11 kuponları da tanımlanmışsa çok daha uyguna alınabilir.

Son düzenleme:

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
İsmail
adventure düşünüyordum

adv combo düşünüyordum ama yedek batarya vs. daha daha uyguna geldiği için buda cezbetmedi değil aaçıkcası

Bunun yedek bataryası elimde mevcut ilgilenen olursa mesaj atsın
fiyatınız nedir hocam?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ilyas koç
Hocam önerdiğiniz bir kask bağlantı aparatı var mı action 4 için?
Kaskınızın modeli ne ? Bende HJC RPHA 11 var. Kaska uygun 3D Chin Mount dosyasını buldum internetten. 3D yazıcıdan bastırdım. Çift taraflı bant ile montajı gerçekleştirdim çokta sağlam oldu.

ANDUIN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kadir Yıldız
adv combo N11 üzerinden aldım.
15.000'e 1000 TL kupon vardı.
15'e tamamlamak için bişiler ekledim.
Cihaz bana 13815 TL'ye geldi.
3 Taksit.

Getir Finans %5 puan verecek mi bilmiyorum. Henüz puan yansımadı ama sanırım %5 kampanyası N11 için bitmiş.

Son düzenleme:

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ilyas koç
adventure düşünüyordum

adv combo düşünüyordum ama yedek batarya vs. daha daha uyguna geldiği için buda cezbetmedi değil aaçıkcası

fiyatınız nedir hocam?
Ekstra 2 batarya ve 3 lü şarj kutusu gerçekten işlevsel. Kutuyu power bank olarakta kullanabiliyorsunuz ama bu kadar bataryaya ihtiyacınız olacak mı ? Kullanım koşuluna bağlı tamamen. Çok uzun süreler çekim yapacaksanız Adv Combo paketi almaya kesinlikle değer

Action 4 te tek batarya ile 2K 60 FPS 1 saat 40 dakikaya yakın çekim yapabiliyorum . Render almak çok uzun sürdüğünden 4K da denemedim, 4k da 1 saate düşer muhtemelen

Salvation

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emre kurtuluş
motorda kullanıyorum. fiyatına göre çok iyi kamera bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,674
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom