Dji osmo action 4 aksiyon kamerası 9700 tl

Düz modelini 3 taksitle almakmı yoksa bu modelini 9 taksitle almakmı daha mantıklı kararsız kaldım.
yedek batarya zaten tanesi 3bin bence adventure daha mantıklı bir de stick var baya kaliteli duruyor. Adventure daha mantıklı geldi bana adventure aldım o sebeple.

Ben de çektim bakalım. Pişman olmayız inş.
Hangisini aldınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yedek batarya zaten tanesi 3bin bence adventure daha mantıklı bir de stick var baya kaliteli duruyor. Adventure daha mantıklı geldi bana adventure aldım o sebeple.
Yedek batarya ne kadar ihtiyaç olur emin olamadım ben zaten gündelik çekim yaparım öyle çok kullanmam kararsız kaldım.

Hangisini aldınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yedek batarya ne kadar ihtiyaç olur emin olamadım ben zaten gündelik çekim yaparım öyle çok kullanmam kararsız kaldım.
Motor için aldım. Adventure.

pazarama da indirim kodlarını nasıl alıyoruz var mı 1000 tl lik falan

Nasıl hocam memnunmusun?
memnunum hocam fiyatına göre gayet iyi
osmo action 5 ile kıyaslandığında gece çekimi performansı daha iyi ancak yarı yarıya fiyat farkı var.
cihaza sandisc extreme pro 250gb taktım, videoları 4k 60pfs D Log olarak çekip, Djı sitesinden indirdiğim rec-709 Lut ile renklendiriyorum.

memnunum hocam fiyatına göre gayet iyi
osmo action 5 ile kıyaslandığında gece çekimi performansı daha iyi ancak yarı yarıya fiyat farkı var.
cihaza sandisc extreme pro 250gb taktım, videoları 4k 60pfs D Log olarak çekip, Djı sitesinden indirdiğim rec-709 Lut ile renklendiriyorum.
Teşekkür ederim hocam, bende hala arada kaldım ama sanırım adventure alıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,619
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri