Neler Yeni

Dji osmo action 4 aksiyon kamerası 9700 tl

Xef1ONYX

80+
Pazarama'da adventure combo versiyonu ki orjinal aksesuar kullanmayı tercih edenler varsa, yedek batarya ve aksesuarları ile daha mantıklı fiyatı (14.700 kupon vs ile 14.500) 9 taksit ile alinabiliyor (Mediamarkt ve pazarama satıcılı).

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Pazarama'da adventure combo versiyonu ki orjinal aksesuar kullanmayı tercih edenler varsa, yedek batarya ve aksesuarları ile daha mantıklı fiyatı (14.700 kupon vs ile 14.500) 9 taksit ile alinabiliyor (Mediamarkt ve pazarama satıcılı).
Düz modelini 3 taksitle almakmı yoksa bu modelini 9 taksitle almakmı daha mantıklı kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cem
Düz modelini 3 taksitle almakmı yoksa bu modelini 9 taksitle almakmı daha mantıklı kararsız kaldım.
Bence düz alıp iyi bir gimble almak daha mantıklı en kötü powerbank iş görür

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bence düz alıp iyi bir gimble almak daha mantıklı en kötü powerbank iş görür
Arada motorda video çekmek için düşünüyorum kararsız kaldım diğerindeki 9 taksit seçeneği var dedi arkadaş o güzel geldi.

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan tosun
Arada motorda video çekmek için düşünüyorum kararsız kaldım diğerindeki 9 taksit seçeneği var dedi arkadaş o güzel geldi.
3 pilli osmo 3 kullanıyorum. 3 pil alın hocam. 1080p de 1.30 1.40 saat çekim yapıyor, pil bitince yedek pili takıp biten pili kutuya koyup motorda şarja takıyorum bir yandan biten pil şarj oluyor. Sonsuz kayıt yaptırıyor bu sayede. :) Oldu da pili şarj etmediniz 3 pille yaklaşık 5 saat kesintisiz kayıt alırsınız. Tek pil yolda biterse geçmiş olsun.

FuReS34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmu
3 pilli osmo 3 kullanıyorum. 3 pil alın hocam. 1080p de 1.30 1.40 saat çekim yapıyor, pil bitince yedek pili takıp biten pili kutuya koyup motorda şarja takıyorum bir yandan biten pil şarj oluyor. Sonsuz kayıt yaptırıyor bu sayede. :) Oldu da pili şarj etmediniz 3 pille yaklaşık 5 saat kesintisiz kayıt alırsınız. Tek pil yolda biterse geçmiş olsun.
adventure combo ile standartın farkı 3 batarya ve çubuk mu?

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan tosun
adventure combo ile standartın farkı 3 batarya ve çubuk mu?
+2 batarya toplam 3 oluyor - çubuk - Şarj kutusu - 2 manyetik bağlantı aparatı ( normalde 1 tane çıkıyor ) Şarj kutusu aynı zamanda powerbank olarak da kullanılıyor, 2 tane de hafıza kartı saklama yuvası var.
Osmo 3 te böyleydi 4'te ekleme yapmış da olabilirler.

BabaVoss7

80+ Silver
uzun saatler çekim yapmayacaksanız veyas motordaysanız kabloyla pil sıkıntınız olmuyor arkadaşlar. combo olanını almıştım ama aralıksız çekim yapmadım diğer pillerle. kameraya baüşıyordum kabloyu zaten sınrsınz oluyordu. değiştirmek için kılıfı çıkarıcaksınız açıcaksınız vs bi tık sinir bozucu zaten ve ara vermeniz gerekiyor seyahtte. tercihe bqağlı tabi. çubukta benim pek bi işime yaramıyor. onun dışında 9 taksit seçeneği cezbedici ben olsam onmu alırdım nakitese veya üç taksit uygunsa ilkini tercih ederdim.
ikinci elde 16ya satıp 17k ya combo 5 pro yakalamıştım indirimde şansıma ondan dolayı yine combo almış bulundum yoksa tekli alıcaktım XD

FuReS34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmu
Kaska o yapıştırıcıları kullanmadan montaj yapma şansı yok mu... Sırf bu yüzden tereddütteyim.

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan tosun
Kaska o yapıştırıcıları kullanmadan montaj yapma şansı yok mu... Sırf bu yüzden tereddütteyim.
Vizörün arasından ve alttan ince kemerlerle öne aparat bağlanılıyor ama tavsiye etmem, vizörün arasında ister istemez açıklık olacak gürültü yapacak. Kaska uygun çok güzel 3 boyutlu yazıcı ile yapılan aparatlar var. Çok pratik ve az yer kaplıyor.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gündelik kullanım içinde aslında 1.3 2 saat arası gayet yeterli benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama hâlâ kararsız kaldım pazaramada 9 taksitte mantıklı geldi.

Son düzenleme:

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
Bende çok kararsızım alıcak olsam 3 bataryalıyı alıcam, hep motor üstünde olacağım için onu istiyorum ama fiyat konusunda kararsızım. N11 de 1200 tl kuponum var kullanabilsem keşke

FuReS34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmu
Bende çok kararsızım alıcak olsam 3 bataryalıyı alıcam, hep motor üstünde olacağım için onu istiyorum ama fiyat konusunda kararsızım. N11 de 1200 tl kuponum var kullanabilsem keşke
n11 de medimarkt satışı var adventure olanı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,404
Üyeler
170,540
Son üye
muharremfearr
Top Bottom