Düz modelini 3 taksitle almakmı yoksa bu modelini 9 taksitle almakmı daha mantıklı kararsız kaldım.Pazarama'da adventure combo versiyonu ki orjinal aksesuar kullanmayı tercih edenler varsa, yedek batarya ve aksesuarları ile daha mantıklı fiyatı (14.700 kupon vs ile 14.500) 9 taksit ile alinabiliyor (Mediamarkt ve pazarama satıcılı).
Bence düz alıp iyi bir gimble almak daha mantıklı en kötü powerbank iş görürDüz modelini 3 taksitle almakmı yoksa bu modelini 9 taksitle almakmı daha mantıklı kararsız kaldım.
Arada motorda video çekmek için düşünüyorum kararsız kaldım diğerindeki 9 taksit seçeneği var dedi arkadaş o güzel geldi.Bence düz alıp iyi bir gimble almak daha mantıklı en kötü powerbank iş görür
3 pilli osmo 3 kullanıyorum. 3 pil alın hocam. 1080p de 1.30 1.40 saat çekim yapıyor, pil bitince yedek pili takıp biten pili kutuya koyup motorda şarja takıyorum bir yandan biten pil şarj oluyor. Sonsuz kayıt yaptırıyor bu sayede.Arada motorda video çekmek için düşünüyorum kararsız kaldım diğerindeki 9 taksit seçeneği var dedi arkadaş o güzel geldi.
adventure combo ile standartın farkı 3 batarya ve çubuk mu?3 pilli osmo 3 kullanıyorum. 3 pil alın hocam. 1080p de 1.30 1.40 saat çekim yapıyor, pil bitince yedek pili takıp biten pili kutuya koyup motorda şarja takıyorum bir yandan biten pil şarj oluyor. Sonsuz kayıt yaptırıyor bu sayede.Oldu da pili şarj etmediniz 3 pille yaklaşık 5 saat kesintisiz kayıt alırsınız. Tek pil yolda biterse geçmiş olsun.
+2 batarya toplam 3 oluyor - çubuk - Şarj kutusu - 2 manyetik bağlantı aparatı ( normalde 1 tane çıkıyor ) Şarj kutusu aynı zamanda powerbank olarak da kullanılıyor, 2 tane de hafıza kartı saklama yuvası var.adventure combo ile standartın farkı 3 batarya ve çubuk mu?
Vizörün arasından ve alttan ince kemerlerle öne aparat bağlanılıyor ama tavsiye etmem, vizörün arasında ister istemez açıklık olacak gürültü yapacak. Kaska uygun çok güzel 3 boyutlu yazıcı ile yapılan aparatlar var. Çok pratik ve az yer kaplıyor.Kaska o yapıştırıcıları kullanmadan montaj yapma şansı yok mu... Sırf bu yüzden tereddütteyim.
Gündelik kullanım içinde aslında 1.3 2 saat arası gayet yeterli benim için.3 pilli osmo 3 kullanıyorum. 3 pil alın hocam. 1080p de 1.30 1.40 saat çekim yapıyor, pil bitince yedek pili takıp biten pili kutuya koyup motorda şarja takıyorum bir yandan biten pil şarj oluyor. Sonsuz kayıt yaptırıyor bu sayede.Oldu da pili şarj etmediniz 3 pille yaklaşık 5 saat kesintisiz kayıt alırsınız. Tek pil yolda biterse geçmiş olsun.
Ama hâlâ kararsız kaldım pazaramada 9 taksitte mantıklı geldi.3 pilli osmo 3 kullanıyorum. 3 pil alın hocam. 1080p de 1.30 1.40 saat çekim yapıyor, pil bitince yedek pili takıp biten pili kutuya koyup motorda şarja takıyorum bir yandan biten pil şarj oluyor. Sonsuz kayıt yaptırıyor bu sayede.Oldu da pili şarj etmediniz 3 pille yaklaşık 5 saat kesintisiz kayıt alırsınız. Tek pil yolda biterse geçmiş olsun.
n11 de medimarkt satışı var adventure olanı.Bende çok kararsızım alıcak olsam 3 bataryalıyı alıcam, hep motor üstünde olacağım için onu istiyorum ama fiyat konusunda kararsızım. N11 de 1200 tl kuponum var kullanabilsem keşke