sonucun iyi ya da kötü olduğunu nasıl anlayacağım?Mem test furmark testlerini yapmanı tavsiye ederim
Benimde öyleydi vakit geçmez şimdiBenim gelmiş kargom eve ben işteyim akşam olmaz şimdi ya
Benimde yarın gelicek benim içinde yararlı konu rezGeldiğinde ne gibi testler yapmalıyım, hangi uygulamalardan yapmalıyım?
Geçmiyor sorma saat daha 1 olmadı akşam 8 i olmaz şimdi keşke yarın pazar olsaydıRehber: İkinci el bilgisayar alırken dikket edilmesi gerekenler nedir?
Sosyalde çok fazla ikinci el sistem alırken hangi testleri yapacağını, alırken neye dikkat edeceğini soran arkadaşlar var ve bu konuda bir rehber olmadığı için bu rehberi sosyal üyelerine kolaylık sağlaması açısından yazıyorum. Bu testleri dizüstü bilgisayarlarda da yapabilirsiniz. 1-Ekran...www.technopat.net
Sıfır bilgisayarda da aynı testleri yapabilirsin
Ne diyorsun?Geçmiyor sorma saat daha 1 olmadı akşam 8 i olmaz şimdi keşke yarın pazar olsaydı
hocam peki testlerin sonuçlarının iyi mi kötü mü olduğunu nasıl anlayacağım?Rehber: İkinci el bilgisayar alırken dikket edilmesi gerekenler nedir?
Sosyalde çok fazla ikinci el sistem alırken hangi testleri yapacağını, alırken neye dikkat edeceğini soran arkadaşlar var ve bu konuda bir rehber olmadığı için bu rehberi sosyal üyelerine kolaylık sağlaması açısından yazıyorum. Bu testleri dizüstü bilgisayarlarda da yapabilirsiniz. 1-Ekran...www.technopat.net
Sıfır bilgisayarda da aynı testleri yapabilirsin
@enessamet yerine sana cevap vermişimNe diyorsun?
Sonuçları at yardımcı olalım.hocam peki testlerin sonuçlarının iyi mi kötü mü olduğunu nasıl anlayacağım?