hocam eğer adamlar oyunlarında aynı bossu 3 kez üstüme veriyorsa ve her seferinde 2 saat uğraşıyorsam böyle keyif alacağıma hileyle alayımHocam hile ile tadı kalmaz dmc'nin.
teşekkürler hocamWe-mod
3 kez aynı boss'da 2 saat uğraşıyorsuanız siz oyunu oynayamıyorsunuz demektir. Aynı boss'da hadi 2 kez zorlanırsında 3. de Gözün kapalı kesmen gerekir. Dmc o kadar zor da değil, kombo sistemini kavraman lazım, gamepad ile oynuyorsan elinin baya hızlı olması gerekiyor.hocam eğer adamlar oyunlarında aynı bossu 3 kez üstüme veriyorsa ve her seferinde 2 saat uğraşıyorsam böyle keyif alacağıma hileyle alayım
Hocam herkes aynı oyunculuk kapasitesine sahip değil. zamanında çıktığındada oyun bu gereksiz zorluğu ile çok kez eleştirilmiş burda hile yapmak hakkım gayette3 kez aynı boss'da 2 saat uğraşıyorsuanız siz oyunu oynayamıyorsunuz demektir. Aynı boss'da hadi 2 kez zorlanırsında 3. de Gözün kapalı kesmen gerekir. Dmc o kadar zor da değil, kombo sistemini kavraman lazım, gamepad ile oynuyorsan elinin baya hızlı olması gerekiyor.
Yapma demedim ki. Tadını çıkaramazsın diyorum sana. Sana kalmış bir şey bu, yukarda arkadaş demiş zaten, araştırıp kullanabilirsiniz.Hocam herkes aynı oyunculuk kapasitesine sahip değil. zamanında çıktığındada oyun bu gereksiz zorluğu ile çok kez eleştirilmiş burda hile yapmak hakkım gayette
sadece bossu yenmek için hile baktım zaten onun dışında keyifi düşüreceğini biliyorum bossu yenip hileyi kapattımYapma demedim ki. Tadını çıkaramazsın diyorum sana. Sana kalmış bir şey bu, yukarda arkadaş demiş zaten, araştırıp kullanabilirsiniz.
Yaaa ciddenmisadece konum hakkında yardım bekliyorum bu yüzden sizi rapor ediyorum.