Neler Yeni

DMC HD Collection Nasıl Hile Yaparım??

We-mod diye bir hile sitesi var. Bazen oyunlar için ayrı ayrı da olabiliyor. Oradan faydalanabilirsiniz.

Hocam hile ile tadı kalmaz dmc'nin.

hocam eğer adamlar oyunlarında aynı bossu 3 kez üstüme veriyorsa ve her seferinde 2 saat uğraşıyorsam böyle keyif alacağıma hileyle alayım
3 kez aynı boss'da 2 saat uğraşıyorsuanız siz oyunu oynayamıyorsunuz demektir. Aynı boss'da hadi 2 kez zorlanırsında 3. de Gözün kapalı kesmen gerekir. Dmc o kadar zor da değil, kombo sistemini kavraman lazım, gamepad ile oynuyorsan elinin baya hızlı olması gerekiyor.

3 kez aynı boss'da 2 saat uğraşıyorsuanız siz oyunu oynayamıyorsunuz demektir. Aynı boss'da hadi 2 kez zorlanırsında 3. de Gözün kapalı kesmen gerekir. Dmc o kadar zor da değil, kombo sistemini kavraman lazım, gamepad ile oynuyorsan elinin baya hızlı olması gerekiyor.
Hocam herkes aynı oyunculuk kapasitesine sahip değil. zamanında çıktığındada oyun bu gereksiz zorluğu ile çok kez eleştirilmiş burda hile yapmak hakkım gayette

Hocam herkes aynı oyunculuk kapasitesine sahip değil. zamanında çıktığındada oyun bu gereksiz zorluğu ile çok kez eleştirilmiş burda hile yapmak hakkım gayette
Yapma demedim ki. Tadını çıkaramazsın diyorum sana. Sana kalmış bir şey bu, yukarda arkadaş demiş zaten, araştırıp kullanabilirsiniz.

@Judgment Cut teşekkür ederim hocam hile sorunsuz çalıştı bende bossu yenip hileyi kapattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapma demedim ki. Tadını çıkaramazsın diyorum sana. Sana kalmış bir şey bu, yukarda arkadaş demiş zaten, araştırıp kullanabilirsiniz.
sadece bossu yenmek için hile baktım zaten onun dışında keyifi düşüreceğini biliyorum bossu yenip hileyi kapattım

Geri