Neler Yeni

DMC serileri alınır mı

murat95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Murat Zorlu
Steam'de %75 indirimde olan DMC 5 vergil + dmc 4 special edition ve dmc hd collection toplam 20.5 $ yapıyor. Sizce %75 indirimdeyken alınır mı ? Malum fiyatlar normal geliyor artık.

Scheriff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Berkay Sucu
Steam'de %75 indirimde olan DMC 5 vergil + dmc 4 special edition ve dmc hd collection toplam 20.5 $ yapıyor. Sizce %75 indirimdeyken alınır mı ? Malum fiyatlar normal geliyor artık.
Kafa dağıtayım, düşman kesip fantezi yapayım diyorsan al. Hack n slash türünde eşine rastlanmayacak bir seri. Rakibi olarak görülen Bayonetta serisi bile dövüş mekaniği ile değil devasa bossları ve sunum şekliyle seviliyor. Ben DMC HD collection pcye çıktığında çok beklemeden almıştım. Bu arada DMC oyunlarının oynama sırası farklı 3-1-2-4-5 şeklinde oynarsınız hikayeyi daha iyi anlarsınız.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,844
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Sadece 5i alsan yeter bence.

murat95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Murat Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafa dağıtayım, düşman kesip fantezi yapayım diyorsan al. Hack n slash türünde eşine rastlanmayacak bir seri. Rakibi olarak görülen Bayonetta serisi bile dövüş mekaniği ile değil devasa bossları ve sunum şekliyle seviliyor. Ben DMC HD collection pcye çıktığında çok beklemeden almıştım. Bu arada DMC oyunlarının oynama sırası farklı 3-1-2-4-5 şeklinde oynarsınız hikayeyi daha iyi anlarsınız.
DMC serisinden farklı bir oyun yapılmış diyolardı 2. oyun için sanırım nasıl bağlantısı olabiliyor seri ile ?

Scheriff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Berkay Sucu
DMC serisinden farklı bir oyun yapılmış diyolardı 2. oyun için sanırım nasıl bağlantısı olabiliyor seri ile ?
DmC : Devil May cryı diyorsun. Orjinal seriden farklı bir oyun soft reboot kafasıyla yapılmış, hellblade ile tanıdığımız Ninja Theorynin oyunu. Oynanış güzel olsa da Dantenin kişiliğini falan sevmediler. Orjinal oyunla bir bağlantısı yok. Orjinal hikaye de Dantenin babası Sparda Mundusun sağ kolu ve kendi türüne ihanet edip Vergil'ın kılıcı yamato ile şeytanların boyutuna mühürlüyor sonra Eva adında bir rahibeyle tanışıp 2 çocuğu oluyor. Rebootta olaylar farklı, Sparda Şeytan kral Mundusun yine sağ kolu ve kan kardeşi fakat bu sever Eva insan değil Melek. mundusa ihanet ediyor falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,973
Üyeler
167,754
Son üye
İlkann14
Top Bottom