Kafa dağıtayım, düşman kesip fantezi yapayım diyorsan al. Hack n slash türünde eşine rastlanmayacak bir seri. Rakibi olarak görülen Bayonetta serisi bile dövüş mekaniği ile değil devasa bossları ve sunum şekliyle seviliyor. Ben DMC HD collection pcye çıktığında çok beklemeden almıştım. Bu arada DMC oyunlarının oynama sırası farklı 3-1-2-4-5 şeklinde oynarsınız hikayeyi daha iyi anlarsınız.Steam'de %75 indirimde olan DMC 5 vergil + dmc 4 special edition ve dmc hd collection toplam 20.5 $ yapıyor. Sizce %75 indirimdeyken alınır mı ? Malum fiyatlar normal geliyor artık.
DMC serisinden farklı bir oyun yapılmış diyolardı 2. oyun için sanırım nasıl bağlantısı olabiliyor seri ile ?Kafa dağıtayım, düşman kesip fantezi yapayım diyorsan al. Hack n slash türünde eşine rastlanmayacak bir seri. Rakibi olarak görülen Bayonetta serisi bile dövüş mekaniği ile değil devasa bossları ve sunum şekliyle seviliyor. Ben DMC HD collection pcye çıktığında çok beklemeden almıştım. Bu arada DMC oyunlarının oynama sırası farklı 3-1-2-4-5 şeklinde oynarsınız hikayeyi daha iyi anlarsınız.
DmC : Devil May cryı diyorsun. Orjinal seriden farklı bir oyun soft reboot kafasıyla yapılmış, hellblade ile tanıdığımız Ninja Theorynin oyunu. Oynanış güzel olsa da Dantenin kişiliğini falan sevmediler. Orjinal oyunla bir bağlantısı yok. Orjinal hikaye de Dantenin babası Sparda Mundusun sağ kolu ve kendi türüne ihanet edip Vergil'ın kılıcı yamato ile şeytanların boyutuna mühürlüyor sonra Eva adında bir rahibeyle tanışıp 2 çocuğu oluyor. Rebootta olaylar farklı, Sparda Şeytan kral Mundusun yine sağ kolu ve kan kardeşi fakat bu sever Eva insan değil Melek. mundusa ihanet ediyor falan.DMC serisinden farklı bir oyun yapılmış diyolardı 2. oyun için sanırım nasıl bağlantısı olabiliyor seri ile ?