NightWish2434
80+ Silver
Şöyle bir saç istiyorum komple sıfıra vurup yeniden çıkmasınımı bekliyeyim yoksa direk olduğu gibi bırakayım mı? (Yanlarda az üstte çok saç var)
Aga 3e vurmakta korkutuyo bi yandanda. Heryer mi 3 olcak yoksa yanları sıfırlatayım mı? Yada berber ayarlar mıSıfıra vurma, mevcut saçını orantılı şekilde kısalttır. Düzgün çıksın. Yeterince uzadığını düşündüğün zaman git berbere kırıkları aldır.
Aynı saç stilini 2021'de yapmıştım. İlk önce 3'e vurdurdum, sonradan arkadan çok az aldırıp yanları sağ sol açılacak şekilde uzun bıraktım.
Yaz ayında çok sıkıntılı bir saç stili. Kış ayında pek sıkıntı olmuyor. Yaz ayında sırf saç yüzünden günde 4 kere duş yapıyordum.
berbere kalırsa güneş gibi parlayan bir kafa olur .dAga 3e vurmakta korkutuyo bi yandanda. Heryer mi 3 olcak yoksa yanları sıfırlatayım mı? Yada berber ayarlar mı
Aga şu yanlar biraz sıkıntı ya. Klasik yanları aldırma trasi yaptırıyorum şimdide kesim vakti geldi bundan sonra yanlar kötü gözükecek ona üzülüyorum. Biran önce uzasinda kapansın oralardaberbere kalırsa güneş gibi parlayan bir kafa olur .d
3 e vurma bnce bnde bu tarj düşünüyorum saçımda baya uzadı inş bna ️demezler .d
Bu bana yakışmaz, tavsiyeler için teşekkür ederim hepsini okuyup uyguladımBende askerden geleli 1 ayı geçti gitmeden biraz uzundu kestirdik mecburen yerinde olsam kestirmem çok geç uzuyor bende uzatıyorum yeniden şu modeli yapıcam aklımda var uzatma için saçı nemli bırak duştan çıkınca kendi halinde kurusun biraz ve sürekli şampuan kullanma yağlanması lazım hafta 3 sefer filan kullan en fazla bende araştırdım öyle yapılıyormuş saç kremi kullanıyorum çıktıktan sonra benim bu modele gelmem 6 ayı vs bulacak büyük ihtimalle umarım seninkisi hızlı uzuyordur sabırla bekliyorum ben yanları aldırıyorum sadece uzayınca belli bir noktaya gelince yanları da aldirmicam soft birakicam bakalım
Yüz hattına göre saç seçimi yapman lazım üçgen mı oval mı kare mı elmas mı vs ona göre saç şeklini bulabilirsinBu bana yakışmaz, tavsiyeler için teşekkür ederim hepsini okuyup uyguladım
Oval herhalde. Ama jawball kullanacağımYüz hattına göre saç seçimi yapman lazım üçgen mı oval mı kare mı elmas mı vs ona göre saç şeklini bulabilirsin