küresel ısınmaya katkıda bulunmak istiyorsan sende intel al .d (şaka bi yana fp olduğu sürece nerdeyse her marka alınabilinir diye düşünüyorum)Doğalgaz açmadan kışı geçireceğim arkadaşlar arkadaştan intel işlemcili laptop istedim sabah akşam RDR 2 açık olarak çalışacak oyun oynanmayacak kışı atlattıktan sonra geri vereceğim sizin önereceğiniz farklı ısınma yöntemi var mıdır.
Maalesef intel 75 dereceyi geçmeyecektir rdr2'de. Bence AMD alın ama dikkat edin eviniz yanmasın.Doğalgaz açmadan kışı geçireceğim arkadaşlar arkadaştan intel işlemcili laptop istedim sabah akşam RDR 2 açık olarak çalışacak oyun oynanmayacak kışı atlattıktan sonra geri vereceğim sizin önereceğiniz farklı ısınma yöntemi var mıdır.
Evet maalesef amd nin yanmaması için camları falan açmalısınız yoksa mazallah yangın çıkar hakka ulaşırsınız.Evi iyice soğutup donalım daha neler.
Zen 4 modelleri yeterince soğuk ve verimli çalışıyor.Evet maalesef amd nin yanmaması için camları falan açmalısınız yoksa mazallah yangın çıkar hakka ulaşırsınız.