Neler Yeni

Öneri Doğalgaz yerine İntel işlemci yeterli midir?

Burak SR

80+
Doğalgaz açmadan kışı geçireceğim arkadaşlar arkadaştan intel işlemcili laptop istedim sabah akşam RDR 2 açık olarak çalışacak oyun oynanmayacak kışı atlattıktan sonra geri vereceğim sizin önereceğiniz farklı ısınma yöntemi var mıdır.

Shourd

80+ Gold
Doğalgaz açmadan kışı geçireceğim arkadaşlar arkadaştan intel işlemcili laptop istedim sabah akşam RDR 2 açık olarak çalışacak oyun oynanmayacak kışı atlattıktan sonra geri vereceğim sizin önereceğiniz farklı ısınma yöntemi var mıdır.
küresel ısınmaya katkıda bulunmak istiyorsan sende intel al .d (şaka bi yana fp olduğu sürece nerdeyse her marka alınabilinir diye düşünüyorum)

xYazfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yağız Tarlalı
onun yanına da iki tane uygunundan 2. el iphone al pubg açıkken şarja tak evden buharlar çıkar

omerdgn42

80+ Bronze
Maalesef intel 75 dereceyi geçmeyecektir rdr2'de. Bence AMD alın ama dikkat edin eviniz yanmasın.

omerdgn42

80+ Bronze

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Qwerty1029384756
Evet maalesef amd nin yanmaması için camları falan açmalısınız yoksa mazallah yangın çıkar hakka ulaşırsınız.
Zen 4 modelleri yeterince soğuk ve verimli çalışıyor.

Top Bottom