Btctürk, paribu, Binance gibi borsalardan alabilirsin. Alırken iyi fiyattan almaya çalış. Aldıktan sonra da panik satış yapıp zarar etmemeye çalışDogecoini nasıl ve nereden alabilirim?Minimum ne kadarlık alabilirim?Alırken nelere dikkat etmeliyim?Aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim?
Tamamdır teşekkürler.Şimdilik değil ama belki yakın zamanda almayı düşünüyorum ondan sordum .Btctürk, paribu, Binance gibi borsalardan alabilirsin. Alırken iyi fiyattan almaya çalış. Aldıktan sonra da panik satış yapıp zarar etmemeye çalış
genelde minimum 10 dolar limiti oluyor ama minimum alma limiti her borsa için farklıdır herhalde.
Teşekkürlerbelli ki bu işlerde yenisiniz çoğu tradera göre dogecoin shitcoindir bana göre de öyle şaka parası
illa doge alacaksanız vur kaç yapmaya bakın
uzun vadeli yatırım yapacaksanız coinlerin işlevlerine projelerine bakın binance en iyisidir ama karmaşıktır yeni başlayanlara önermem paribu kullanabilirsiniz orada doge de mevcut
Dogecoini önermiyorum. Tamamen balondan ibaret bir coin. Çok çabuk yönlendirme yapılabiliniyor, geleceği olmayan, temeli sağlam olmayan bir coin bence. YTDDogecoini nasıl ve nereden alabilirim?Minimum ne kadarlık alabilirim?Alırken nelere dikkat etmeliyim?Aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim?
2021in en büyük balonu.Dogecoini önermiyorum. Tamamen balondan ibaret bir coin. Çok çabuk yönlendirme yapılabiliniyor, geleceği olmayan, temeli sağlam olmayan bir coin bence. YTD
Kesinlikle.2021in en büyük balonu.