Neler Yeni

Doğru Fiyata Mı Satıyorum?

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Razer Blackshark V2 X ve Rampage Comfort olarak 2 kulaklığım var.
Razer olan az kullanıldı.8 aylık. Kutulu fatura vs her şeyi var. 550'den satıyorum ancak 1 aydır alan yok. Sıfır fiyatı 900 liralarda. Ben bu fiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Eğer ciddi alıcıysa 500'e kadar düşüyorum.
Rampage ise 250TL'ye ilanda bunuda 200' e kadar vericem ama alan yok.
Kulaklıklarda 2. el piyasası mı yok yoksa ben mi pahalı satıyorum anlayamadım.
Siz olsanız ne kadar ilana koyardınız bunları?

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
Ürünün görünüşü nasıl, kusuru varmı ? bunları bilemeden fiyat biçemem.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murat GH
Kardeşim konunun özünü anlatayım. Fiyatların uçuk değil ancak piyasada öyle dolandırıcılıklar gelişti ki insanlar ikinci elden bu tür ürünler almaz oldu. Senin ürününde sorun yoktur diğer kişiler bu 2. el olayını o kadar kötü hale getirdiler ki insanlar artık 2. el yerine 0 alırım kafam rahat olur düşüncesindeler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çevre birimleri piyasası durgun ve ikinci ele yönelim az seviyede

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Razer Blackshark V2 X ve Rampage Comfort olarak 2 kulaklığım var.
Razer olan az kullanıldı.8 aylık. Kutulu fatura vs her şeyi var. 550'den satıyorum ancak 1 aydır alan yok. Sıfır fiyatı 900 liralarda. Ben bu fiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Eğer ciddi alıcıysa 500'e kadar düşüyorum.
Rampage ise 250TL'ye ilanda bunuda 200' e kadar vericem ama alan yok.
Kulaklıklarda 2. el piyasası mı yok yoksa ben mi pahalı satıyorum anlayamadım.
Siz olsanız ne kadar ilana koyardınız bunları?
kulaklık piyasası 2. elde kötü gibi nazarımca çünkü bilgisayar parçaları şart onu 2. el alırsın ama ekipmanlara gelince ucuz bişeyle idare ediyolar kaliteli bi şey alıyolar sonra fiyatı 500 e düşür bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ByKayseriLi

80+ Bronze
Her an her şey satılacak diye bir kural yok. Bunu bilmekte fayda var. Sattığınız ürünler hijyen açısından ön planda olduğu için de başkasının kafasına, kulağına taktığı ürünü almak istemeyen olabilir ki ben bile kesinlikle ikinci el bir kulaklık alıp kullanmam. Benim gibi düşünen insanlar mutlaka var. Bu yüzden bence satılmıyor. Yine de 50 - 100₺ fiyatı düşürebilirsiniz tabi.

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Her an her şey satılacak diye bir kural yok. Bunu bilmekte fayda var. Sattığınız ürünler hijyen açısından ön planda olduğu için de başkasının kafasına, kulağına taktığı ürünü almak istemeyen olabilir ki ben bile kesinlikle ikinci el bir kulaklık alıp kullanmam. Benim gibi düşünen insanlar mutlaka var. Bu yüzden bence satılmıyor. Yine de 50 - 100₺ fiyatı düşürebilirsiniz tabi.
Ben de onu düşünüyorum. Hijyen açısından almazdım ben mesela. Fiyatları düşü tutuyorum o yüzden yoksa 600 den aşağı vermem.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

ByKayseriLi

80+ Bronze
Ben de onu düşünüyorum. Hijyen açısından almazdım ben mesela. Fiyatları düşü tutuyorum o yüzden yoksa 600 den aşağı vermem.

Sen de diyorsun bak almazdım diye. Bu yüzden enpati kurarak satış yap bence. Senin almadığını elin adamı neden para verip alsın ki. Buradan pay biç işte.

Top Bottom