captandusty
80+
51k vardı 23 ünde listelenecek borsalar da 0.0010 a gelirse 50 dolar edecek param
Uğraşılacak bir durumu yok çek borsaya fee ödemezsin. Ne kadar eder belli değil milyonlarca insan ilk başta satacak buda sert düşüş baskısı oluşturacak. Yani şuan ki hesaplamayla benimkiler bu kadar eder demek pek doğru değil.Bende 8k dogs puanı var. Kaç para ediyor? Ona göre çekmeyle uğraşmak istiyorum.
Hocam ben telegram cüzdanıma 300 liralık ton coin attım okx üzerinden sonra okx trye attım işlem başarılı diyor ama gelen giden yokUğraşılacak bir durumu yok çek borsaya fee ödemezsin. Ne kadar eder belli değil milyonlarca insan ilk başta satacak buda sert düşüş baskısı oluşturacak. Yani şuan ki hesaplamayla benimkiler bu kadar eder demek pek doğru değil.
Başkasına gitmedi de coinler yandı geri alamazsın malesef.Hocam ben telegram cüzdanıma 300 liralık ton coin attım okx üzerinden sonra okx trye attım işlem başarılı diyor ama gelen giden yok
edit comment kısmına yanlış numara girmişim sonda bir sıfır varmış unuttum yazmayı başkasına mı gitti şimdi tüm coinler
Okx tr kabul etmedi hocam yapıştıracağım zaman telefon titreyerek geri bildirim veri ve tekrar kontrol ettiğimde oraya max 7 hane giriliyordu saçmalık ciddenBaşkasına gitmedi de coinler yandı geri alamazsın malesef.
Bir daha ki sefere kopyala yapıştır yaparsın.
Evet listeleme ertelendiErtelendi mi ?
Umarım hamster gibi olmaz ben bunu gittim telegram cüzdanıma bağladım notcoinde yaptığım gibi işlem ücreti için TON istemez umarım direk dogs'dan kesinti yapsın.Evet listeleme ertelendi
Bende bi youtube videosuna uydum telegram cüzdana ton almak için 300 attım eldeki parada yandı çok şişirdiler bunu hiç yoktan 20 dolar versinde yanan paramı karşılasın başka bir şey istemiyorumUmarım hamster gibi olmaz ben bunu gittim telegram cüzdanıma bağladım notcoinde yaptığım gibi işlem ücreti için TON istemez umarım direk dogs'dan kesinti yapsın.
Satmak istediğinizde borsaya atmalısınız. Borsaya atmak içinde ton lazım.Umarım hamster gibi olmaz ben bunu gittim telegram cüzdanıma bağladım notcoinde yaptığım gibi işlem ücreti için TON istemez umarım direk dogs'dan kesinti yapsın.
değil, 0 gas fee ile çekilebiliyorSatmak istediğinizde borsaya atmalısınız. Borsaya atmak içinde ton lazım.
seçeneği değiştirebiliyorsunuz borsaya çekim yapar iseniz 0 gas ödersinizSatmak istediğinizde borsaya atmalısınız. Borsaya atmak içinde ton lazım.
Telegram cüzdanına bağlamış.değil, 0 gas fee ile çekilebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
seçeneği değiştirebiliyorsunuz borsaya çekim yapar iseniz 0 gas ödersiniz