Ben yazılım mühendisliği mezunuyum.
Artıları:
Sosyal açıdan değil ama eğitim kalitesi olarak önerebileceğim bir okuldur. Bilgisayar Mühendisliği departmanında Hadi hoca işinin ehli tam bir profesyoneldir, dünyaya bölüm başkanı olmak için gelmiş bir eğitimcidir. Yabancı öğrenci sayısı Türkiye'deki herhangi bir okuldan daha fazla olup ingilizce gelişimin için faydalı olabilecek bir okuldur. Times Higher Education (THE World Rankings) Dünya sıralamasında 600-800 arasındaydı. Mühendislik bölümleri açısından ülkedeki 8 ABET akreditasyonuna sahip okuldan birisi. (Diğerleri; Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ, Bilkent, Hacettepe, MEF ve Gelişim) Sayı artmış ilk akredite olanlardan birisi DAÜ. Ama mühendislik departmanı için geçerli bu. Eğitim ücretleri bi Özyeğin'e göre falan çok ucuz. Özyeğin 800-1000'de sıralamada. Yurt ücretleri pahalı ama lüks yurtlar var. KYK'da var. Bahar şenlikleri çok büyük oluyor keyifli oluyor.
Eksileri:
Sosyal ortamı elitlikten uzak oldukça banal. Ada çok kısıtlı. İnternet yavaş genel olarak. Mobil hatlar çok pahalı. Hiçbir şey sipariş edemiyorsun kargo ile Türkiye'den. Sosyalleşmekte zorlanan bir insansan asla tavsiye etmem depresyondan çıkamaz okulu bırakır Türkiye'ye geri dönersin. Bazı kulüpler çok pasif hiçbir şey yapmıyorlar sene boyunca. (Birçok kişi var bu şekilde dönen çevremde.)