Neler Yeni

Doğu Türkistan neden gündemde yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Ben şahsen doğu Türkistan'da ne olduğu bilmiyorum sadece propakanda vesaire olduğunu biliyorum başka bilgim yok bilen varsa aydınlatabilir mi? Ve neden hiç haberlere düşmüyor?

Matt Murdock

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,615
İsim
Oğuz
Din kardeşleri olmadıkları için umursamıyorlar maalesef. Halbuki yıllardır var. Adına şarkı ve kitap bile yazıldı.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
F8y7C_2WEAEz0A-.jpg

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,891
İsim
Mert Can Ergün
Onlar din kardeşimiz olsaydı tepki verirlerdi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Ben şahsen doğu Türkistan'da ne olduğu bilmiyorum sadece propakanda vesaire olduğunu biliyorum başka bilgim yok bilen varsa aydınlatabilir mi? Ve neden hiç haberlere düşmüyor?
onlar türk olduğundan hocam arap olsalar hemen yardıma koşulurdu

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Din kardeşleri olmadıkları için umursamıyorlar maalesef. Halbuki yıllardır var. Adına şarkı ve kitap bile yazıldı.
Onlar da Ehl-i Sünnet zaten genel olarak ama yeni Dünya düzenine itaat ettiği için mâlum kişi, bir şey yapmıyor. Çin ile ülke olarak aramız iyi diye biliyorum olmaması gerektiği hâlde.

Bura.K

80+ Silver
Doğu Türkistan artık yok. Politikacılar Çin gibi bir devle karşı karşıya gelmek istemiyorlar.

Neden yok derseniz; Artık oradaki halk soyunu devam ettiremiyor çünkü Çin oradaki herkesi kısırlastırdı.

Kimse karşı çıkamıyor cunku en son karşı çıkan adamın karısı ve kızının bacakları kesilip tecavüz edildi. Ayrıca zorunlu koleligi reddeden 350 Türk kursuna dizildi.

Bu dünyada güçlüysen, istediğini yapar ve elde edersin. 20 yıl önce gerekli durusu sağlamalıydık, artık sağlamakta fayda etmez.

Ha, bizim halk neden tepkisiz onu anlamıyorum. Araplara, Türklerden daha çok değer veriyorlar galiba.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
Doğu Türkistan artık yok. Politikacılar Çin gibi bir devle karşı karşıya gelmek istemiyorlar.

Neden yok derseniz; Artık oradaki halk soyunu devam ettiremiyor çünkü Çin oradaki herkesi kısırlastırdı.

Kimse karşı çıkamıyor cunku en son karşı çıkan adamın karısı ve kızının bacakları kesilip tecavüz edildi. Ayrıca zorunlu koleligi reddeden 350 Türk kursuna dizildi.

Bu dünyada güçlüysen, istediğini yapar ve elde edersin. 20 yıl önce gerekli durusu sağlamalıydık, artık sağlamakta fayda etmez.

Ha, bizim halk neden tepkisiz onu anlamıyorum. Araplara, Türklerden daha çok değer veriyorlar galiba.
Halk değil reis baştakiler araplara çok değer veriyorlar

ErdemCanq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Can Ağaçkıran
Bu mesele çinin Sincan Uygur Özerk Bölgesi olarak adlandırdığı bölgedir tarihçesi biraz eski çinin savaş kurallarını ihlal edip çiğnediğini tekrar görebileceğin seviyede ordaki Türk kardeşlerimiz kısırlaştırıyor kadınlar tec*vüz e uğruyor ve denek olarak kullanılıyor en başlıca sebebi çin bir toprak bütünlüğünde hak talep ediyor ama orası onlara ait değil

KlausM

80+ Silver
çünkü orada kudüs yok 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,633
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik