Neler Yeni

Öneri Doğum günü hediyesi önerisi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
LEGO Iconic Nergis 40747- Dekoratif, Koleksiyonluk ve Sergilenebilir Çiçek Modeli Yapım Seti (216 Parça) https://amzn.eu/d/dqxKM9u
Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak hediye bakıyorum. Önerilere açığım. Aklımda tam bir fiyat yok. Bu civarlarda olabilir.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Melih Baygör
bunun daha dekoratif olan modelleri mevcut orkide vs gibi, veya kedi figürü olanları da var ama fiyatları daha pahalı. lego yapmayı seviyor mu veya legoyu yaptıktan sonra sergilemeyi sevecek mi bence buradan yola çıkabilirsin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun daha dekoratif olan modelleri mevcut orkide vs gibi, veya kedi figürü olanları da var ama fiyatları daha pahalı. lego yapmayı seviyor mu veya legoyu yaptıktan sonra sergilemeyi sevecek mi bence buradan yola çıkabilirsin.
Sever. Link paylaşabilir misiniz

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Melih Baygör

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Melih Baygör
alacağın kişinin yaşını zevklerini bilemiyorum ancak bence çok basit duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
enes
Sizce nasıl vazoya falan konulur mu
dostum konulur ama bence bunu direk alıp kıza verme ya sen yap yada cagır birlikte falan yapın yada senin yanında yapsın içine kendin not koyabılırsın bence hediyeyi hediye yapan onun için uğraşman 400 500tl hatta 2 3 bin herkes verir amac onun için emek harcaman fikrimce boyle düşünen bir kızsa cok mutlu olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

alacağın kişinin yaşını zevklerini bilemiyorum ancak bence çok basit duruyor.
bencede basit bir hediye

Top Bottom