Neler Yeni

Doktora gittim gözlük verdi daha bulanık görüyorum.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Yaklaşık 9 aydır full evdeyim ve evde olduğum zaman boyunca full telefona baktım ve sanırım gözümü bozdum. Ben hem uzağı hemde yakını net göremiyorum doktora gittim ve bana hipermetrop dedi sağ 0.50 sol 0.25 gözlüğü ders çalışırken falan kullan dedi gözlüğü aldıktan ve kullanmaya başladım ve gözlükle uzağı net görmüyorum yakında aynı gibiydi tam anlayamıyorum dahamı net daha mı bulanık. Sanırım zaten yeniden doktora gideceğim ama siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?

Erdinç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdinç
Yaklaşık 9 aydır full evdeyim ve evde olduğum zaman boyunca full telefona baktım ve sanırım gözümü bozdum. Ben hem uzağı hemde yakını net göremiyorum doktora gittim ve bana hipermetrop dedi sağ 0.50 sol 0.25 gözlüğü ders çalışırken falan kullan dedi gözlüğü aldıktan ve kullanmaya başladım ve gözlükle uzağı net görmüyorum yakında aynı gibiydi tam anlayamıyorum dahamı net daha mı bulanık. Sanırım zaten yeniden doktora gideceğim ama siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?
Yeniden doktora git durumu anlat

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Doktora gidip durumu anlat hocam ama belki gözlükçüde cam konusunda hata yapmış olabilir. Kontrol ettirmekte fayda var.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktora gidip durumu anlat hocam ama belki gözlükçüde cam konusunda hata yapmış olabilir. Kontrol ettirmekte fayda var.
Hocam ama ben uzağıda göremiyorum doktor neden hipermetrop dediki?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam ama ben uzağıda göremiyorum doktor neden hipermetrop dediki?
Hipermetrop uzağı görüp yakını görememek. Belki de doktor atladı o konuyu bilemiyorum. Tekrardan gitmek en iyisi olur.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,417
İsim
Mert Metshi
Doktor hipermetrop ile miyopu karıştırmış galiba

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Tekrardan doktora git, durumu anlat. Çünkü hipermetrop uzağı görüp yakını görememekti sanırsam.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Tekrardan doktora git, durumu anlat. Çünkü hipermetrop uzağı görüp yakını görememekti sanırsam.
Evet öyle ben Miyop ve Astigmatım ordan biliyorum.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar gideceğim bakalım ne diyecek

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hipermetrop uzağı görüp yakını görememek. Belki de doktor atladı o konuyu bilemiyorum. Tekrardan gitmek en iyisi olur.
Gözlükcü demisken ben onu yasamıstım doktor gözlük verdi Gözlükcü yaptırdı Allah Allah Ters ve bulanık görüyordum ya doktora yada gözlükcüye gittim dedi a Evet dedigin gibi dedi gözlügü tekrardan yaptırmıstım.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Biz doktor olmadığımız için bunu doktora sorman daha sağlıklı olur.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gözlükcü demisken ben onu yasamıstım doktor gözlük verdi Gözlükcü yaptırdı Allah Allah Ters ve bulanık görüyordum ya doktora yada gözlükcüye gittim dedi a Evet dedigin gibi dedi gözlügü tekrardan yaptırmıstım.
Olabilir hocam sonuçta insan yapıyor bu işleri. Hata olma ihtimali olabilir kontrol ettirmek gerek.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Olabilir hocam sonuçta insan yapıyor bu işleri. Hata olma ihtimali olabilir kontrol ettirmek gerek.
tabikide Hemen geri gidip yaptırmak lazım göz Taklaya gelmez Her isini gördügün bir organ sonucta.

Top Bottom